<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部]之延續篇2007-2008 ~ 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 ~
返回列表 回復 發帖
Originally posted by d228216 at 2007-10-29 09:39 PM:

護舒保噢!
有翼定冇翼咖?
hihihihi
Originally posted by eqhigh at 2007-10-29 09:40 PM:

有翼定冇翼咖?
綿條
Originally posted by d228216 at 2007-10-29 09:42 PM:

綿條
痛唔痛咖?
Originally posted by SCM at 2007-10-29 21:34:

屋企面臨家變
Originally posted by sfxc0000 at 2007-10-29 09:37 PM:

咁大劑

anything can help ?
呢一兩年老豆做野辛苦
差唔多佢個星期都喺澳門
星期六日先返
而且返到黎 得唔到應有尊重(阿媽窒佢 阿妹唔理佢 只有我同佢傾幾句)
到左呢一兩個月
佢有時星期六日都冇得返黎
琴日佢有返 我地成家夜晚出街食飯
老豆亦喺屋企過夜
到左今日下午 我放學返到屋企
阿媽竟然同我講話老豆今朝自認有女人
老豆既解釋係因為喺屋企 阿媽叻晒 佢自冇地位(我阿媽係一個IQ高 EQ低既人)
之後又話個女人今朝打黎 同阿媽講話肯離開我老豆 我阿媽覺得太兒戲
不過又迫自己信佢 阿媽今日喊左成日
Originally posted by d228216 at 2007-10-29 08:21 PM:

please have a look at #91
#91:
Originally posted by 自由神 at 2007-9-9 08:43 PM:

捉我字蚤
有乜特別?
Originally posted by SCM at 2007-10-29 09:47 PM:

呢一兩年老豆做野辛苦
差唔多佢個...
撐住呀!兄弟!
Originally posted by 自由神 at 2007-10-29 09:56 PM:

撐住呀!兄弟!
我撐我住
我阿媽唔得
而且我都唔知個女人係咪講堅
我都係今日先知我老豆有女人
其實我老豆好關心我兩兄妹
對阿媽都有關心
但係欠缺了解
Originally posted by SCM at 2007-10-29 09:47 PM:

呢一兩年老豆做野辛苦
差唔多佢個...
我都唔知講咩好 ... 果陣大概97左右 , 13歲左右 ,
咸片都未睇過 , 我阿媽係果種處理好晒 , 先同我地講既人 ,
當然無大哭大啼拉 ... 果時我聽左都真係無感覺~~
因為我其實係阿婆度大 , 加上老豆成日唔係屋企 ...
基本上 , 佢真係唔咩好回憶比我 , 唔好既倒幾多 ...
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部]之延續篇2007-2008 ~ 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 ~

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。