<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部]之延續篇2007-2008 ~ 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 ~
返回列表 回復 發帖
Originally posted by CharAznable at 2007-10-29 10:13 PM:
等我夜d 轉用第二部 notebook 先用返正身.........我唔係馬沙呀~
鬼唔知咩
馬沙知鬼邊個賢仔
Originally posted by SCM at 2007-10-29 10:11 PM:

今朝單野之後
我老豆一日打電話返黎成3次
(平時一日至兩日一次)
黎緊既禮拜六日 我老豆返黎既時候
我真係唔敢想像
以不變應萬變,到時個個情緒激動,你就要冷靜去協助處理咖喇。
Originally posted by 自由神 at 2007-10-29 10:14 PM:

鬼唔知咩
馬沙知鬼邊個賢仔
哎唷~ 穿崩添~
Originally posted by CharAznable at 2007-10-29 10:15 PM:

以不變應萬變,到時個個情緒激動,你就要冷靜去協助處理咖喇。
其實依家我最大既煩惱係
個女人係咪真係同我阿媽講堅
佢係咪真係唔再搵我老豆
同埋就係我阿媽會唔會原諒佢

p.s我老豆唔知我知道左呢件事
Originally posted by SCM at 2007-10-29 10:14 PM:

我阿媽本來唔想同我講
但係後尾都要講比我知
因為佢唔想屈住喺心入面
所以呢次我諗我想唔插手都幾難
唔好呀石仔,依個時候千祈唔係衝動行事。
你而家盡其量可以做既,就係安慰下你呀媽,盡量陪佢多d
做得太多野,反而可能會弄巧成拙
Originally posted by SCM at 2007-10-29 10:17 PM:

其實依家我最大既煩惱係
個女人係咪真係同我阿媽講堅
佢係咪真係唔再搵我老豆
同埋就係我阿媽會唔會原諒佢
堅唔堅重要咩?
一個男人咁樣講,就算係假,個女人個心入面都當真有條刺咖啦................
而且,如果"做枚"要搵個女人打比你媽媽,去到咁盡又搏乜先?弊多於利........
所以,石仔你呢方面都係唔好諗太多,盞越諗越亂,於事無補。
Originally posted by eqhigh at 2007-10-29 10:20 PM:

唔好呀石仔,依個時候千祈唔係衝動行事。
你而家盡其量可以做既,就係安慰下你呀媽,盡量陪佢多d
做得太多野,反而可能會弄巧成拙
我都明
不過呢幾日都要返學
真係好驚佢一個人
雖然佢唔係嗰d會做傻事既人
但係見佢今日都企唔隱
又想暈想暈咁
Originally posted by CharAznable at 2007-10-29 10:24 PM:

堅唔堅重要咩?
一個男人咁...
個女人要講既今朝都講晒
我亦都唔識搵亦唔想搵佢
我希望我老豆真係識做
我有d 事要出一出去喇,呀賢同呀民你地好好同錫仔傾啦,我夜d 會返咖喇~
石仔,正面d 諗呀~

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部]之延續篇2007-2008 ~ 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 ~

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。