<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by crap at 2005-6-29 01:50 AM:
( L, s3 P/ H/ m, T
! p/ z# |; y; Q' |$ p  |% m3 [3 V$ W7 Y- C5 `0 d0 q( t
會開一個區, 好似飲食天地, 電影咁
& L. P# e( v2 y! y6 R0 y
. H. D- U; T; n; e
如果係置唔置頂好呢?
  U' V6 a; V7 z2 H冇咩人留意又係置頂既壞處# t5 S( e9 X0 T% G0 [
但係唔置頂好快又會沉(當我地幾個"記者"都唔o係度post既時候)
Originally posted by Rika at 2005-6-29 01:50 AM:/ T* q* s' n& G* J/ }3 R& ~
& P3 p2 t. y3 ]0 N+ I8 @

# E/ V4 p/ ?: S' j我諗真係有可能會發生
0 f: a3 w4 K5 T, J* K$ s" o
x2
【icon小偷™】
Originally posted by crap at 2005-6-29 01:51 AM:
" W$ e/ N$ {1 W2 Y+ c3 H; O7 p
* I; A& c, @) S, R) z, k* m
* ?1 N9 x$ ^3 y* |" [) y要嫁~
1 x0 y4 `' \1 Y" W9 I  V叻豬3號~
3 o+ ]+ a9 N; _# P* `9 u
; @1 B) g' ]1 e1 o1 Z+ K" y6 v# W( ~不過記得就加色, 唔記得都無所謂~
3 w) d5 ]0 I0 P) p, X, ?
: R* Q2 k6 }' e, J- Z; p
最好加色la~有色吸引人睇多d,突出d............(個人認為)
Originally posted by michael86 at 2005-6-29 03:51 AM:
1 d  s# m9 L; ]* q- S5 e' P- D* S0 E4 V1 ^4 d

8 w* G' N' D  ?! t" @咁我地咪要小心d推介!!!
, x. N8 v7 l! H  P
- v8 m- T3 A* N! e+ x! J' u2 J係, 所以推介係睇回覆數同查看數, 咁就無得嘈
Originally posted by crap at 2005-6-29 01:54 AM:) _$ w# j* f3 A$ w  c

1 N! A; l' _. ^! \
* h* w- B4 T9 E係, 所以推介係睇回覆數同查看數, 咁就無得嘈
8 Y7 p7 k0 ^7 f. Z- `2 U; g$ O. C$ [% M; u- }6 b
但我想問推介係咪新topic or 舊topic都可以?
Originally posted by crap at 2005-6-29 01:54 AM:
4 H! u% }! y3 s$ }9 o
! @0 `7 C5 a; }* i) s
; X* X0 _  J9 i6 N* s  U3 k: M係, 所以推介係睇回覆數同查看數, 咁就無得嘈
7 f+ }3 I& [, z4 s8 O- x; P# p
咁如果有d幾好既yopic,但冇人回呢?
【icon小偷™】
Originally posted by michael86 at 2005-6-29 03:52 AM:  ?9 ~- \2 W8 k4 I: G6 C9 |2 c& r
; [6 I, e9 H+ f% e

& D( L3 X3 T' I3 `0 m" u- A如果係置唔置頂好呢?
3 A& q9 V2 R: C3 n. H3 _冇咩人留意又係置頂既壞處
9 D3 @) e* J2 j, U+ I% @但係唔置頂好快又會沉(當我地幾個"記者"都唔o係度post既時候)
! A' ~3 B  j- L3 }( u) k, f) W
) O, D% e3 ^8 u) D/ Z- {
唔置呀~
& }) C4 w1 R" e' z0 O6 q# ]4 ]咁佢一有新野就會自己升上黎囉~* I& j8 t  ?  h# e
唔會好快沉既3 H8 V3 C( u: D- d& f! X0 n
我可以提昇佢家麻
a~~ hi all
Originally posted by twh1110 at 2005-6-29 01:55 AM:
0 Y. S/ K+ d( s" X
- ]0 l7 l% h6 \% A4 z7 {咁如果有d幾好既yopic,但冇人回呢?
$ M& q) E8 k1 f8 z& b
3 C& r4 r/ U6 t. a  _
咁所以我地咪要推介下令到多d人入去law
Originally posted by twh1110 at 2005-6-29 01:55 AM:
% l6 ]3 A: X* @7 P" Y  _6 q* p& V! v3 h
咁如果有d幾好既yopic,但冇人回呢?
- i* T' z! C' j* F+ j' |自己先回" Q" [  W6 ^8 ]: R" v& @% M
然後再推介吧
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。