<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』
返回列表 回復 發帖
Originally posted by tkk2p at 2006-5-28 05:16 PM:

係喎~要試好個陣啦~
希望英格蘭唔好搵碧咸打中路啦=3="
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2006-5-28 05:40 PM:

希望英格蘭唔好搵碧咸打中路啦=3="
我諗唔會嘅
Originally posted by YUEN_LOUIS at 2006-5-28 05:42 PM:

我諗唔會嘅
希望大力臣識諗啦
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2006-5-28 05:48 PM:

希望大力臣識諗啦
如果佢玩大改革,
將OWEN做龍門,羅賓遜做前鋒................

咁就慘啦
Originally posted by YUEN_LOUIS at 2006-5-28 05:51 PM:

如果佢玩大改革,
將OWEN做龍門,羅賓遜做前鋒................

咁就慘啦
到時佢唔好係英國街頭出現呀,否則呢個世上又少一個人
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2006-5-28 05:54 PM:

到時佢唔好係英國街頭出現呀,否則呢個世上又少一個人
世界人口密度又低番些少,算係佢最後貢獻
Originally posted by YUEN_LOUIS at 2006-5-28 05:57 PM:

世界人口密度又低番些少,算係佢最後貢獻
哈哈哈,大力臣最好就醒醒定定出盡力教,否則...........
摺吧啦

卡 路 將 執 教 桑 坦 德  

今 季 護 級 成 功 的 桑 坦 德 決 心 換 領 隊 望 一 洗 頹 風 ,而 他 們 的 新 教 頭 是 現 任 皇 馬 領 隊 卡 路 。

卡 路 是 於 季 中 取 代 表 現 不 盡 如 人 意 的 盧 森 保 高 執 掌 皇 馬 教 鞭 ,雖 然 面 對 銀 河 艦 隊 的 眾 多 巨 星 ,但 卡 路 仍 能 帶 領 皇 馬 贏 得 西 甲 亞 軍 ,更 一 度 直 迫 如 日 中 天 的 巴 塞 隆 拿 的 冠 軍 位 置 ,但 奈 何 仍 然 未 能 令 皇 馬 取 消 來 屆 尋 覓 新 領 隊 的 行 動 ,卡 路 亦 只 好 另 覓 出 路 ,最 後 決 定 執 教 護 級 的 桑 坦 德 。 而 桑 坦 德 的 總 裁 佩 尼 亞 亦 表 示 很 歡 迎 卡 路 的 到 來 ,他 說 道 :「 卡 路 對 我 們 來 說 是 一 位 完 美 的 領 隊 。 」

面 對 桑 坦 德 的 資 源 緊 絀 ,卡 路 只 獲 得 一 紙 1年 合 約 ,年 薪 為 40萬 鎊 ,若 卡 路 能 帶 領 桑 坦 德 下 季 仍 能 留 在 西 甲 的 話 ,則 會 額 外 再 獲 得 13萬 鎊 的 獎 金 。
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2006-5-28 10:54 PM:

卡 路 將 執 教 桑 坦 德  
  ...
邊個會黎呢..
Originally posted by abc123aa at 2006-5-28 05:48 PM:

希望大力臣識諗啦
佢唔會埋沒碧咸最厲害既武器既~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。