<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』
返回列表 回復 發帖
Originally posted by abc123aa at 2006-6-1 01:42 AM:

咪係

話碧咸冇體能咩...
尋晚,上半場得碧咸既助攻最有威脅,林柏特仲係冇表現,祖高爾到下半場先開始黎料
Originally posted by tkk2p at 2006-6-1 01:06 AM:

支持佢呀~證明左林柏特都可以唔入,碧咸又點會球球12碼都入呢,話佢唔識射果d人唔該收聲
冇錯
碧咸淡薄名利, 十二碼入球佢跟本唔志在
我睇得出佢反而想造就隊友入波同發圍
比起泰利, 謝拉特兩人, 碧咸真係好有領袖風範, 係天生領袖
o係皇馬陣中, 如果出年賣走魯爾, 論球技, 論領導才能, 論人品, 碧咸真係最理想接任人選
屎喇,自己就鐘意碧咸,但又覺得巴西拎冠軍多D,
應該買英格蘭還是巴西冠軍好呢?
英格蘭3:1既時候,巴西8:0 @.@,
睇見賽果,眼都突埋出黎,平均11分鐘入1球,
真係唔知買邊隊好~
Originally posted by tkk2p at 2006-6-1 01:48 AM:

尋晚,上半場得碧咸既助攻最有威脅,林柏特仲係冇表現,祖高爾到下半場先開始黎料
碧咸既助攻向來都有威脅
摺吧啦
Originally posted by kuru at 2006-6-1 02:00 AM:
屎喇,自己就鐘意碧咸,但又覺得巴西拎冠軍多D,
應該買英格蘭還是巴西冠軍好呢?
英格蘭
摺吧啦
【明報專訊】世界盃(相關新聞 - 網站)將至,擁有「英格蘭足球隊+人形模型」為元素的球星人形(figure)大受追捧,尤其碧咸(相關新聞 - 網站)的figure造形十分細緻,手臂上的紋身亦一絲不苟。

碧咸 至Hit之選

雖然碧咸已經年屆31,當上國家隊隊長6年後,竟然遭後起之秀泰利挑戰他的領導地位,要他交出隊長臂章。不過論公眾知名度,碧咸「仲贏9條街」﹗難得的是這款人形公仔的造工非常仔細,是萬人迷Fans必買之選。

泰利 空中霸王

泰利首次踢世界盃並成為主力。這個人形的姿勢是他跳高頂頭槌的英姿,展示出這位頂級中堅的超凡的制空力。

林柏特 不死鐵人

車路士(相關新聞 - 網站)中場林柏特繼續穿上英格蘭國家隊的8號球衣,這個是他疾走時的造型,符合這位鐵人滿場飛的特性。

朗尼 英軍希望

全英子民都正為朗尼傷勢擔心。兩年前歐洲國家盃他為英格蘭奉獻4個入球,希望今屆世界盃他能趕及傷癒,為英格蘭破關吧﹗

謝拉特(相關新聞 - 網站) 腳腳七注

謝拉特為利物浦連奪歐聯(相關新聞 - 網站)及英格蘭足總盃冠軍。人形的造型是他的招牌動作——以他充沛的體力,大步推過對手施射。
摺吧啦

法國~

西班牙

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。