<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by d228216 at 2005-10-27 23:39:
1 r! Y2 A* V' @. V# A1 F2 K做咩冇心機? 呀?
$ e6 E3 Q8 R* h/ R大肚婆唔睬我.........冇心機~
成名於2005-3-26的EF前
'性版討論區"
現活躍於[真‧頑童俱樂部]
Originally posted by 清揚 at 2005-10-27 11:42 PM:
; n4 l, w; l. s+ T( [
6 m5 P2 H7 R8 a9 p% b大肚婆唔睬我.........冇心機~
# ~/ P% a, K+ m7 K* D
同佢傾吓 BB d野 丫嗎
Originally posted by d228216 at 2005-10-27 11:03 PM:
1 @3 J) e9 Z' b+ n" F
) C5 r$ F8 ]1 f1 W3 _全部靚料, Boy兄放心用..........敵事微果d就.....
- K* a0 R, D3 p, e: O- v3 Y

+ i6 u8 H' J( C; m3 S$ |6 ^3 [  _' ?0 Y$ P% y8 T# ~6 x" X7 K$ k
, N' D4 M+ C! G4 i- |
我聽日本來想返會展,而家决定返IFC.............我會叫d staff 同 security 對住d鏍絲講:d兄多謝哂~
Originally posted by d228216 at 2005-10-27 11:47 PM:: @7 v( O  D2 y3 Q
! o" k( u. V# q2 ?
; t4 Q7 V& n+ D5 M- S1 r  [" Y3 o. [! J
9 |6 C# s% [6 R& R" S- s% [5 H
聽日氹吓人囉~買定花啦~
Originally posted by d228216 at 2005-10-27 11:01 PM:
+ m+ e% r4 E" j5 k. Z
" k& U9 u% c& S3 d你唔明食完牛肉, 再飲d酒.....幾想嘆返支雪茄....果種嘆法.... 比我實整支羅密out子彈仔....正呀
9 J: \  q( f; k/ V! Y. `8 e, [: H2 K5 \5 s& Q. G9 Z
$ N  P* ~) e. i: }6 j
(感同身受x2 )
Originally posted by d228216 at 2005-10-27 23:47:! s1 J8 w* O+ z' Y  _+ i
3 _2 i  z/ A# Y' c1 o
2 x$ b5 l/ n; x" x( k! Y
訓左lu,燶口燶面咁~~~
'性版討論區"
我又訓lu~
'性版討論區"
Originally posted by 清揚 at 2005-10-27 11:54 PM:9 }9 F$ u! x2 f: y
我又訓lu~
% m4 w7 |, I- y( o  i' T! c' A- K$ X
bye la
Originally posted by 清揚 at 2005-10-27 11:54 PM:
+ a- K& }8 _/ o) D我又訓lu~
+ E+ R+ b/ c7 q. u0 h) w  b
( _7 k3 S# P- P- R8 x+ P3 Y

4 d; f& U7 G4 i" ~: w9 qgoodnight~明天又一個好開始~
好!走呶~ bye d兄~^^
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。