<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 鬥智鬥力小遊戲
返回列表 回復 發帖
Originally posted by feuosma at 2007-6-25 01:20 AM:

史達依家打少個......利尼史特朗浪費左大量入球機會.....

你都好啦ronja兄...我依家真係大檸樂........
利尼史特朗 對 史達 4球 4.30, 5球 8.5...
衰左~
近排第3次估4,5球, 全部衰晒
Originally posted by 艾力克 at 2007-6-25 01:35:

利尼史特朗 對 史達 4球 4.30, 5球 8.5...
衰左~
近排第3次估4,5球, 全部衰晒
近排我估mud都全部衰晒.......
揷爆鄧麗欣、鍾欣桐、黃婉伶、薛凱琪、關心研、鄭融、劉心悠、董敏莉、應采兒、陳文緩、林嘉欣、官恩娜、陳自瑤、陳法拉、廖碧兒
Originally posted by feuosma at 2007-6-25 01:38 AM:

近排我估mud都全部衰晒.......
依場做過下分析, 諗住開大先估4,5球
點知踢到咁

好眼訓, 早抖~
Originally posted by feuosma at 2007-6-25 01:20:

史達依家打少個......利尼史特朗浪費左大量入球機會.....

你都好啦ronja兄...我依家真係大檸樂........
利尼史特朗

1 : 0

(88 min.)
頂 住 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
利尼史特朗 中於入啦...85分鐘.......

挪超踢緊4場....3場都係主隊贏....我就係買剩番贏唔到既果隊主隊贏.......good...
揷爆鄧麗欣、鍾欣桐、黃婉伶、薛凱琪、關心研、鄭融、劉心悠、董敏莉、應采兒、陳文緩、林嘉欣、官恩娜、陳自瑤、陳法拉、廖碧兒
Originally posted by feuosma at 2007-6-25 01:44 AM:

挪超踢緊4場....3場都係主隊贏....我就係買剩番贏唔到既果隊主隊贏.......good...
成日都o係75mins之後入波
Originally posted by feuosma at 2007-6-25 01:44:

就咁睇個盤主隊讓平半買上都好正常.........不過客隊係史達比克就應該避啦!!!

[ Last edited by ronja on 2007-6-25 at 01:56 AM ]
Originally posted by ronja at 2007-6-25 01:52:

就咁睇個盤主隊讓平半買上都好正常.........不過客隊係史達比客就應該避啦!!!
又輸$1,000.....哈哈哈哈.....仲快過打JJ出精.....
史達比克....呢隊野依家分分鐘連曼聯都贏到.....
利尼史特朗雖然大段時間都打多個...但後尾都打得辛苦.....可見佢地狀態真係唔好...大家之後小心啦......
各位晚安啦.......

[ Last edited by feuosma on 2007-6-25 at 02:00 AM ]
Originally posted by feuosma at 2007-6-25 01:56:

又輸$1,000.....哈哈哈哈.....仲快過打JJ出精.....
各位晚安啦.......
唔駛咁早瞓嘅,可以刨定聽晚嗰4場波先!

有時買波都真係要做吓功課........力不到不為財
肯薩斯巫師 侯斯頓戴拿模     半場主 2.85
國際體育會 甘美奧              半場主 2.50
紐迪高 戈亞斯                   半場客 3.60
3 × 1  $ 200
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 鬥智鬥力小遊戲

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。