<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』
返回列表 回復 發帖
硬係唔明白點解碧咸會有咁多男人憎佢??

[ Last edited by andy020290 on 2006-6-5 at 09:24 PM ]
我的心曾經為你打開過~只是你扮作看不見~
Originally posted by andy020290 at 2006-6-5 09:14 PM:
硬係唔明白點解碧咸會有咁多男人憎佢??

[ Last edited by andy020290 on 2006-6-5 at 09:24 PM ]
唔好講人啦
連天都妒英才啦><
Originally posted by YUEN_LOUIS at 2006-6-5 10:04 PM:

唔好講人啦
連天都妒英才啦><
無錯..就係呢個討論區都大把人話佢~唉...靚仔就係咁...
一個人某方面唔好自然會比人話,何況碧咸有D野同個別足球巨星還有距離,我也不覺得他特別好,做錯好多野,D人憎佢7-8成都唔關樣事(餘下的2-3成例外,地球有太多痴線佬)
*Totti夠靚la,好似冇乜人道佢不是,是從呢條路去思考*
Originally posted by tkk2p at 2006-6-5 12:35 PM:

皇馬仲有好多勁人會黎既~
咁又係
摺吧啦
Originally posted by no.21 at 2006-6-6 12:17 AM:
一個人某方面唔好自然會比人話,何況碧...
我唔認同囉~我覺得你講果d野好無聊~

[ Last edited by andy020290 on 2006-6-6 at 02:27 AM ]
Originally posted by no.21 at 2006-6-6 00:17:
一個人某方面唔好自然會比人話,何況碧咸有D野同個別足球巨星還有距離,我也不覺得他特別好,做錯好多野,D人憎佢7-8成都唔關樣事(餘下的2-3成例外,地球有太多痴線佬)
*Totti夠靚la,好似冇乜人道佢不是,是從呢條路去思考*
這對佢地來說根本系一條永不能解決的推理題,即一個永恆的謎,未解決~未解決~未解決~
Originally posted by no.21 at 2006-6-6 00:17:
一個人某方面唔好自然會比人話,何況碧...
呢度叫『我們的班拿貝』 ,我知你like卡斯拿斯,所以你like皇馬la,你入黎是應份的,可惜呢度掛羊頭就賣狗肉,呢度就系佢地擦碧咸鞋既據點,埋唔埋堆自己話事

D乜乜人唔洗叫我走喇,我講完我既野自然走la,而家講完,88

[ Last edited by DEATHMAN on 2006-6-6 at 09:30 AM ]
世界杯-英格蘭抵達德國大本營,出發前最後訓練貝克漢姆缺席

路透德國巴登巴登電---英格蘭隊周一進駐位於巴登巴登(Baden Baden)的世界杯大本營,但出發前的最後訓練隊長貝克漢姆(碧咸)和幾名球員並未參加。

貝克漢姆在上周六6-0擊敗牙買加的熱身賽中被踢中右側腳踝,因此沒有參加訓練,而中後衛特里(泰利)和左後衛阿什利科爾(阿斯利高爾)則分別因為膝部和大腿有傷缺席。

「這純粹是出於預防目的,」球隊發言人在英格蘭足總(FA)網站上說。「埃里克森(艾歷臣)主教練認為他們本周都會恢復訓練,並能出戰周六對巴拉圭的比賽。」

上周扭傷腿筋的後衛加里內維爾(加利尼維利)和魯尼(W.朗尼)都進行了物理治療,前者將在周二恢復訓練,後者周三將在曼徹斯特進行掃描檢查。

英格蘭將從周二起開始最後的備戰訓練,周六迎戰首個對手巴拉圭。他們的同組對手還有瑞典以及特立尼達和多巴哥(千里達)。
摺吧啦
Originally posted by DEATHMAN at 2006-6-6 09:22 AM:

這對佢地來說根本系一條永不能解決的推理題,即一個永恆的謎,未解決~未解決~未解決~
係呀未解決呀~因為你針對佢既性私生活未完呀嗎~呢個唔係推理題唔好意思~都唔係一個永恆既迷~只係一個簡簡單單既問題~唔好講野硬係有道理咁啦~

[ Last edited by andy020290 on 2006-6-6 at 05:32 PM ]
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。