<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
索ar~
成名於2005-3-26的EF前
'性版討論區"
現活躍於[真‧頑童俱樂部]
Originally posted by 清揚 at 2005-10-29 21:15:: W$ Y& p( j' [: [# \
索ar~
$ n  h! D3 a8 G* B; T
正ar
EF小人物

各位大哥 :" ]  [/ Q$ W' N4 v3 W

/ Q4 G" b+ G6 L& q' I+ ]借問聲以前依度o既連結網站 filter-120x.com , 依家轉左做乜吖 ? 唔該晒, thank !  (~^o^~)

279 x 234 PIXEL下載

各位大哥 :
* ?2 ~, J% [7 M# X: _
0 |; O2 [7 D, H0 T, m) y* A借問聲以前依度o既連結網站 h  k  3  x   , 依家轉左做乜吖 ? 唔該晒, thank !  (~^o^~)
Originally posted by wer at 2005-10-29 09:28 PM:
1 N- C5 m# u2 c5 H2 e1 Y
, ^" l$ F, v5 J* J, W( C( H  }正ar
* H* p& P) h8 p1 [, r( m* p0 l1 q
你諗吓我五呎十高, 佢打橫45度係我則邊擦過, 我對眼向下22.5度.....會睇到d咩?
Originally posted by (~^o^~). at 2005-10-29 09:33 PM:
+ V/ r  _. |7 ?) p" M! w各位大哥 :
$ S' C; r" s% h
2 h* ?0 C' v/ x( q8 G( r借問聲以前依度o既連結網站 h  k  3  x   , 依家轉左做乜吖 ? 唔該晒, thank !  (~^o^~)
/ b5 Q5 ?7 l: h唔使連啦, 暫停咗啦.....有新料會post係服務區嫁啦
Originally posted by d228216 at 2005-10-29 21:36:* U$ T; Y8 M: M6 ]5 A2 H

4 {% b" _0 \0 V2 x+ g你諗吓我五呎十高, 佢打橫45度係我則邊擦過, 我對眼向下22.5度.....會睇到d咩?
& s6 m6 @3 z1 S% i; f9 ?% y: N你正la
EF小人物

Originally posted by d228216 at 2005-10-29 21:37:& M+ [9 w' @$ x( J( P" @; n
- U# s1 W8 }6 d" O- T* {  F( `  p; `
唔使連啦, 暫停咗啦.....有新料會post係服務區嫁啦
  C% a# ~- c& f178cm???
'性版討論區"
Originally posted by 清揚 at 2005-10-29 09:40 PM:
) a+ y2 |  l1 |- U# C1 f- c- W+ B' V. h& Z4 o
178cm???
, g/ V2 G* u4 n' n2 c
yes,,,,,  真係好 立體 嫁
Originally posted by d228216 at 2005-10-29 21:43:
& l2 ^7 O! n# t$ ]
' z% Z+ @/ |8 f8 F  u: s: o, u" G& Iyes,,,,,  真係好 立體 嫁
+ P* `3 {9 H8 y5 p) F, s* _1 lme 2, 178cm~
'性版討論區"
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。