<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
唔該睇清楚d

猶記得早前報導周秀娜 x Bee'Z tee時,有部份網民回應指「一定唔會著,但係如果係日本女優tee我一定著!」,好喇!大家恨到了,最近日本SCM-PROJECT (Small Contribution Movment Proj ...
SCM 發表於 2009-10-11 11:34 PM
睇得好清楚SCM-Project 咪你間公司推出既計劃囉
識下都怕病...咁我地(識你)味死L哂
d228216 發表於 2009-10-11 11:35 PM
我唸住係台灣追張雅文
撐真民主 , 反專業壟斷 ;
為基層 , 投社民 !!!
用微距影的, 唔係好大支, 好近影的, 大1呎遠.
d228216 發表於 11/10/2009 23:33
只係1呎遠喳!~~ 我重以為好似D記者咁離遠影既添~~~~
睇得好清楚SCM-Project 咪你間公司推出既計劃囉
gn00987333 發表於 2009-10-11 11:36 PM
你要識女既就搵sod既老細
我唸住係台灣追張雅文
e_e 發表於 2009-10-11 11:36 PM
邊九個
識下都怕病...咁我地(識你)味死L哂
d228216 發表於 11/10/2009 23:35 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=3298207&ptid=186065][/url]
我識你都未怕
clkgtr 發表於 11/10/2009 23:36 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=3298210&ptid=186065][/url]
邊九個
d228216 發表於 2009-10-11 11:39 PM
http://www.26fun.com/bbs/thread-209461-1-1.html
撐真民主 , 反專業壟斷 ;
為基層 , 投社民 !!!
你要識女既就搵sod既老細
SCM 發表於 2009-10-11 11:37 PM
sod老闆頂力支持你啊嗎,你同佢好傾d
只係1呎遠喳!~~ 我重以為好似D記者咁離遠影既添~~~~
coolala2005 發表於 2009-10-11 11:37 PM
影蝶/虫要近, 越近越好....見到佢, 好靜咁行埋去, 一定要順光, 個人影唔可以响佢附近, 唔係會嚇走佢, 到附近慢慢踎低...慢慢舉機, 再越伸越前, 較啱角度, 180度側向,

評分次數

唔怕空氣傳比你???
e_e 發表於 2009-10-11 11:36 PM
空氣傳染得又會死既,暫時我只係識流感姐
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。