<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
係呢個貼你都攞左16分啦
gn00987333 發表於 2009-10-12 04:37 PM
唔多明  ? 講明d~  ?

今次第一次入 [ 新] , 就發現有 30 分 ? 點嚟 ?    

咁未入 [ 新] 之前 ,

[舊] 我見過 la~la~ 加過 2次都係 " 6 分 "  .

之後其餘個 " 24  分 " 係點得嚟架 ?

( 但問心 , 個次只係自已整比自己睇覺得有趣玩吓 , 從來都諗過為什麼而做 . )

有時比吓le~ d~ 反應 => , , , , , , , , , ..................等等,

己足夠 .
唔多明  ? 講明d~  ?

今次第一次入 [ 新] , 就發現有 30 分 ? 點嚟 ?    

咁未入 [ 新] 之前 ,

[舊] 我見過 la~la~ 加過 2次都係 " 6 分 "  .

之後其餘個 " 24  分 " 係點得嚟 ...
mnbvc 發表於 2009-10-12 05:15 PM
我就唔記得幾時+6分俾你啦,但睇到10月1號la媽加左10分俾你
我就唔記得幾時+6分俾你啦,但睇到10月1號la媽加左10分俾你
gn00987333 發表於 2009-10-12 05:17 PM
冇出現過 , 少交談 , 都有分加 .
冇出現過 , 少交談 , 都有分加 .
mnbvc 發表於 2009-10-12 05:21 PM
我地好手鬆架喳
你放你頭像上黎,我試下
gn00987333 發表於 2009-10-12 04:51 PM
點先可以比到你
點先可以比到你
mnbvc 發表於 2009-10-12 05:23 PM
係到上傳附件就得架啦
我地好手鬆架喳
gn00987333 發表於 2009-10-12 05:21 PM
咁認住我個   

" mnbvc " 名啦~
下次比  le~ d~ 反應 => , , , , , , , , , ..................等等,

己足夠 .    
咁認住我個   

" mnbvc " 名啦~
下次比  le~ d~ 反應 => , , , , , , , , , ..................等等,

己足夠 .     ...
mnbvc 發表於 2009-10-12 05:28 PM
你放你頭像上黎,我試下
gn00987333 發表於 2009-10-12 04:51 PM
知 , 但[ 新][舊]有別 , 個 " 制" 係邊 ? 點做 ? 未試過 .    

[舊]簡單 , 一睇就明又易揾易做 . [ 新]就...........
知 , 但[ 新][舊]有別 , 個 " 制" 係邊 ? 點做 ? 未試過 .    

[舊]簡單 , 一睇就明又易揾易做 . [ 新]就...........
mnbvc 發表於 2009-10-12 05:36 PM
係發表回復主題既右手邊,會有添加附件個制文件尺寸: 小於 16M 可用擴展名: jpg
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。