<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』
返回列表 回復 發帖
Originally posted by tkk2p at 2005-8-16 11:44 AM:

自從叔叔走左之後...
邉個叔叔???
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by tkk2p at 2005-8-16 11:44 AM:

自從叔叔走左之後...
迪保斯基...聯賽冠軍都要say bye....跟手賣走馬基里利
仲有希亞路...呢皇馬好冇人情味呀~
Originally posted by tkk2p at 2005-8-16 12:41 PM:
皇馬係球星訓墓
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by abcde1918 at 2005-8-16 12:44 PM:

皇馬係球星訓墓
都唔係既,至少人人都有出場機會...=.="
Originally posted by tkk2p at 2005-8-16 12:57 PM:

都唔係既,至少人人都有出場機會...=.="
事但你
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠

祖安法蘭外借愛斯賓奴

西甲球會愛斯賓奴成功外借皇家馬德里中場祖安法蘭一年。

該名二十歲球員將會加盟愛斯賓奴爭奪該隊的正選右中場位置。

祖安法蘭在季前只被安排與B隊訓練,今次外借合約並沒有任何買斷條款,而他與皇馬的合約至二零零八年才完結。

愛斯賓奴曾希望外借巴塞隆拿前鋒沙維奧拿,不過沙維奧拿最後被借到西維爾,另外該隊今季亦有前鋒麥斯洛迪古斯離隊。

愛斯賓奴上季排名第五,今季可參戰歐洲足協杯。

唔走實冇得出,好似波迪路咁...
Originally posted by abcde1918 at 2005-8-16 01:12 PM:

事但你
皇馬係年青球員既墳墓...
Originally posted by tkk2p at 2005-8-16 01:18 PM:

皇馬係年青球員既墳墓...
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by tkk2p at 2005-8-16 12:41 PM:
冇計,佢走果年打得好差
摺吧啦
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。