<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
石頭
1 F. w* J0 |" V- i1 ?1 }幫手做記者
Originally posted by william303 at 2005-6-29 02:35 PM:
) b9 o; @% ]- u, r' q3 F  ]
1 E- @/ P. D2 f3 e死仔!返黎啦!
) Q; G7 j# h- U! q  U食飽飯啦
7 }* d6 a- X1 |5 {$ `9 R) ~! j+ d大家午安
~夜越暗~ ~星越亮~
Originally posted by hoho886 at 2005-6-29 02:36 PM:) p+ U0 l! H* B( v1 Z) e, d

' P, ^* a! A$ P. V. Q$ h; b0 |
: s; H. P6 H9 R; u# I  B5 @5 K" A. B+ tthx 你提我4 E) J4 P. |! x+ n. y
我差d唔得咁晚1點幾係今日啦# Z: c3 o5 R% K, S$ [
仲以為仲有wor
0 }1 T$ k" E( v& D, L
唔好客氣,因為我真係唔鍾意扣人分!
Originally posted by crap at 2005-6-29 02:36 PM:
! ^) E+ C' u8 G, c( h9 G石頭
+ J: a! {' ~) ?( S$ w幫手做記者
, S, n3 z1 Y# ?2 ]同意
Originally posted by Asurada129 at 2005-6-29 04:05 PM:3 V) b. b* u% s1 t1 ?7 \  e
crap still here?/
1 q! P0 [) y- p5 z+ U" m$ h  w" X8 G, ?7 ~
what'p up Asu
Originally posted by crap at 2005-6-29 02:36 PM:
. b$ \1 H; e4 C( _9 A7 _8 E. Z4 }石頭
( Z2 ]. _" w# R: `2 o% G幫手做記者
) u: v$ P3 w, i" @9 c6 M
做特約得唔得  H$ h4 `0 J2 h2 _* M
我怕做唔來呀
~夜越暗~ ~星越亮~
Originally posted by william303 at 2005-6-29 02:37 PM:& ?' z8 R5 @! ]* u. o+ |* y5 {9 D

) o3 Q3 f. \' I; f  X: s唔好客氣,因為我真係唔鍾意扣人分!
+ x5 Q2 h- T* I: Z' S
又露又透社特約記者
~夜越暗~ ~星越亮~
Originally posted by stone86 at 2005-6-29 04:38 PM:
3 U8 ]0 H$ t. T! C7 E6 V  n: k+ e' a: s; u
做特約得唔得; Y1 K3 o! a* t  t: I; x5 R
我怕做唔來呀
8 C  M/ a: L- {! e
& y/ J! M$ [1 {' u) c
你負責你一日去到黑既玩具版咋, 同02版
Originally posted by crap at 2005-6-29 02:41 PM:
; j5 h+ u$ ]  c# F+ Y( f- s4 }# c. K6 t: @# T( [# S
' P7 |( P9 V9 C: O! u0 D2 V
你負責你一日去到黑既玩具版咋, 同02版
, j7 K9 H$ b7 y你又知我去邊版,
1 t7 r; S5 r& _7 o7 C6 d* u( R玩具版間中去下,& {4 k+ O% h& Y7 p; W8 k4 ]
02多少少
~夜越暗~ ~星越亮~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。