<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
你條友又話古裝用22重換,點知係35重,好彩我朋友多,差d換唔到條腰帶
我154重唔夠換晒7件,又要留重碎
勇勇 發表於 2009-10-14 02:27 AM
刀叫你吊隻線人
琴日去換先知乍
http://pic.ipicture.ru/uploads/090107/7M4VFsmHVz.gi
http://966fun.com/images/smilies/onionsmile/08.gi
http://966fun.com/images/smilies/onionsmile/a82.gi
我係用人手打,最後24精就去掛機,咁會升得快d
勇勇 發表於 2009-10-14 02:24 AM
嗯, 如果食猴腦, 掛唔到102精, 最多都係72精.
所以, 我都係會用你尼個方法, 3小時完成.
不過, 我依家玩3個人, 唔係好夠體力 +耐性比我咁玩, 我寧願用多少少金立即完成.
講下你點用102精升 lv.
24*4=96 (修鍊+猴腦)
6精 (修鍊) , 係咪咁?
ktwu2007 發表於 2009-10-14 02:18 AM
冇人會用 102 精升咁笨

你 1 日 有 102 精,keep 住唔同
只用 20 精打副本
剩 82 精
再入客房買晒入面 72 精
Total 就有 152 精

到第二日
再有 102 精
等於有254 精
11:00 pm 左右再入客房買多 46 精
Total 300 精滿
吃下猴腦去修煉

每次掛 12 or 24 隻用立即完成 ( total 約 30 mins 搞掂 )

包你 55 LV 前可以 2 日升 1 呢

P.S 記得每日做晒 20 件 戰鬥任務 及 打 30 場競技儲榮譽
我52lv, 應該可以打到2個留羅. 到時可以自己組隊.....
ps 每次都立即完成,會用好多錢
冇人會用 102 精升咁笨

你 1 日 有 102 精,keep 住唔同
只用 20 精打副本
剩 82 精
再入客房買晒入面 72 精
Total 就有 152 精

到第二日
再有 102 精
等於有254 精
11:00 pm 左右再入客房買多 46 精
Total 300  ...
ckyckk 發表於 2009-10-14 02:31 AM
我想問, 你買的點數卡有無用左2千蚊
勇勇 發表於 2009-10-14 02:34 AM
coupon just OK  
我想問, 你買的點數卡有無用左2千蚊
ktwu2007 發表於 2009-10-14 02:35 AM
冇買

head 妹在某壇 用分 換
咁就得
勇勇 發表於 2009-10-14 02:34 AM
我買精打飲馬都覺得好痴, 點知佢痴過我 10倍.
如果, 隻game 係升10個lv, 就送抽插台妹一飛, 我就會咁樣花錢去練.....
不過, 2個月練都70多等, 我想都只有尼個方法先可以
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。