<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 香港蒲點分享 (updating)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by leoglas at 2006-6-5 11:53 AM:

其實,我開頭都無乜留意呢個post...
我同你差唔多
一見到女就變電車男
多d上黎同d師兄交流一下
Originally posted by markpui at 2006-6-5 03:45 PM:

我同你差唔多
一見到女就變電車男
多d上黎同d師兄交流一下
係呀,不過近年出o黎做o野叫做好少少。
起碼見到一般女仔,都仲識傾計。
不過,見到靚女或者心儀女仔,仍然渾身唔自然。
Originally posted by BOYDWAN at 2006-6-5 09:00 AM:

md,你沈左落去喇...............
你究竟想點咖?
如果你唔係要二揀一,有d問題無謂再諗、亦無謂再問喇~
男人,瀟洒d好~
boyboy
我真係沈左落去,點攪呀,點先可以瀟洒d,
同佢一齊時真係好好feel,不過見唔到佢,就會想知佢去左邊,同邊個去.....
你對其他幾個有無依種感覺?我都話我真係知佢既野唔多,好濛呀......
boyboy,你會唔會好似我咁呀,你係高手,真係要指點下我呀
Originally posted by sharpmd at 2006-6-5 22:11:

boyboy
我真係沈左落去,點攪呀,點...
乜搞到初戀咁咖............
新鮮感影咋,呀迷惘青年~
你不如問問你自己,當日你溝佢係求愛情定求開心先?
溝女守則第一條:真感覺,假感情呀,切記~
溝女守則第一條:真感覺,假感情呀,左都要得   
Originally posted by cwleung1988 at 2006-6-6 07:47 AM:
溝女守則第一條:真感覺,假感情呀,左都要得   
好好feel呀,等我試下先得
愛是什麼呀.....
世界杯開波喇
大家唔好顧住睇波唔溝女呀
Originally posted by sharpmd at 2006-6-10 11:55:
世界杯開波喇
至高境界:溝女睇波兩不誤      
至衰境界:溝女睇波兩皆無      

[ Last edited by yuzhiliang111 on 2006-6-10 at 04:25 PM ]
http://shop35130285.taobao.com  我的小店
Originally posted by sharpmd at 2006-6-10 11:55 AM:
世界杯開波喇
呢期先係溝女好時機啊.  d仔走去睇波. 個埸女多仔少. 幾渴市啊.  
型少少都俾女搶住認頭啊. 就快因爭仔打架上頭條.  

[ Last edited by Lyon on 2006-6-12 at 05:22 PM ]
Originally posted by Lyon at 2006-6-12 17:18:

呢期先係溝女好時機啊.  d仔走去...
咁都得?!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 香港蒲點分享 (updating)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。