<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』
返回列表 回復 發帖
我反而想佢黎..=.=”
新主席選好了~卡達朗
佢話過法比加斯,卡卡&洛賓會來~
好野爽呀
摺吧啦
Originally posted by tkk2p at 2006-7-4 01:51 AM:
我反而想佢黎..=.=”
我唔想佢黎, 佢好麻煩嫁, 我唔想皇馬再繼續犯眾憎=3="
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2006-7-4 02:24 AM:
好野爽呀
但可能性...3個都未必~
Originally posted by tkk2p at 2006-7-4 02:25 AM:

但可能性...3個都未必~
唔緊要, 最緊要C7唔好黎
摺吧啦
恭喜晒, 好好為我們皇馬球迷效力吧

卡比路
不如艾歷臣呀, 我想睇下佢點執皇馬呀

西甲球會皇家馬德里(相關新聞 - 網站)正式公布會長選舉結果,55歲的卡特朗擊敗其餘四名候選人當選。

卡特朗表示,當選皇馬會長令他夢想成真,又指自己任重道遠,承諾會為已連續三年沒有贏取任何錦標的皇馬,重整旗鼓。

卡特朗在競選期間曾揚言,會羅致現任祖雲達斯(相關新聞 - 網站)教練卡比路執教,另外亦聲稱已經跟車路士(相關新聞 - 網站)的洛賓(相關新聞 - 網站),以及阿仙奴(相關新聞 - 網站)的費比加斯達成轉會協議,又指AC米蘭(相關新聞 - 網站)的卡卡亦有興趣加盟。
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2006-7-4 08:09 AM:
恭喜晒, 好好為我們皇馬球迷效力吧:...
又係中前場球員,幾時先輪到千瘡百孔的防線
Originally posted by liverster at 2006-7-4 08:21 AM:

又係中前場球員,幾時先輪到千瘡百孔的防線
後防問題根本唔大, 講過n次了, 依家係煩緊攻中, 防中同左閘
摺吧啦
卡路士宣布退出國家隊

巴西(網站 - 圖片)國腳羅拔圖卡路士(網站 - 圖片)宣布,不會再代表巴西在國際賽事上陣。

33歲的卡路士已經隨巴西世界盃(網站 - 圖片)大軍,返回里約熱內盧。這位效力皇家馬德里(網站 - 圖片)的球星,向西班牙(網站 - 圖片)傳媒表示,已經為巴西踢完最後一場比賽,那就是世界盃八強不敵法國(網站 - 圖片)的賽事,他希望其他已年過三十的國家隊隊友,會效法他和P祖連奴,退出國家隊,讓生力軍可以接棒。
摺吧啦
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。