<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by Rika at 2005-6-29 06:20 PM:
9 J; i7 q- Q9 y$ ^
- W1 w- h& |7 J2 c4 w1 C講真,我去日本係為左,行街買衫,四圍食野,有無文化,我無所謂喎* V9 r5 ^8 H& G% h$ P
你去到諗住睇下野?
1 S  K% A( k$ n! x$ m
don't like shopping, 去睇下人地的文化古即
真真假假,花色香皆看化    【大學選科搵工Hotline】
Originally posted by johnwu at 2005-6-29 06:20 PM:
( y1 K8 }1 y2 K9 {! {  z' g; |8 p  j3 z7 v/ `7 I* b2 R
你同kaka 講D 相反野, 邊樣其?
% ], Z: y/ _9 {/ Z4 u可能我係果邊完全溝通唔到,如果冇街我就跳樓!
Originally posted by crap at 2005-6-29 06:21 PM:
& u, P( |2 _& M! S8 E1 s9 o# f# B/ t" `) p5 r+ j, X

$ ]' `7 o2 s% I* t搞錯.... 求其啦, 俾下面丫
  L% [* W' `( b
我又試,有冇Link
Originally posted by johnwu at 2005-6-29 06:20 PM:$ d7 C( \# A8 D* w

/ w5 h8 r6 O; Q2 u, L+ }你同kaka 講D 相反野, 邊樣其?
* O7 F: W6 T( n0 k
William 話京都係古城,我去過東京同橫濱,其他我咩都唔知架
Originally posted by william303 at 2005-6-29 06:22 PM:
3 {; t: B/ o; x1 s8 d% ?
  i  ]0 ~+ C; N( e0 c" U) U! _7 j4 r可能我係果邊完全溝通唔到,如果冇街我就跳樓!
; o& t" @: t! V! Y& Z! Z' L' U
我都驚去到雞同鴨講!!!
真真假假,花色香皆看化    【大學選科搵工Hotline】
Originally posted by william303 at 2005-6-29 08:23 PM:
. v4 n, i  Q! d3 R1 J4 j% c; E' v+ N# b0 }3 G6 F7 u
我又試,有冇Link
& x9 _$ K" e, F8 S+ s* a) m- c: g( R  ?! R6 l& q
http://www.26fun.com/bbs/viewthr ... ghlight=&page=5
' _8 e. j) \$ Z1 [) j$ A加油
Originally posted by johnwu at 2005-6-29 06:24 PM:4 K( S# [7 C" l/ g' i3 b0 b
% l2 q' G- m- y5 G
我都驚去到雞同鴨講!!!
, T+ l1 O: d) _; K. U- C% l  N
唔洗驚會唔會3 v: {: ]- v8 S$ D
係一定會,條街唔會有人識講英文架,無日本朋友同行,自己執生
Originally posted by Rika at 2005-6-29 06:23 PM:
+ _0 ]% ]" s" X" A: I+ y
, X1 v6 m" d  {2 W5 O. bWilliam 話京都係古城,我去過東京同橫濱,其他我咩都唔知架
" J3 h1 C" u5 u
因為京都係以前係日本既首都,都算多野睇既!
Originally posted by Rika at 2005-6-29 06:25 PM:
4 l5 x3 K8 ~0 ]! j; @/ e  |( y% M$ q& G& [4 Q7 M4 ^6 I
唔洗驚會唔會
# a2 g8 A, O5 o8 J" \* G3 F係一定會,條街唔會有人識講英文架,無日本朋友同行,自己執生
2 F7 c3 k* i/ q6 y6 F$ @5 l唉....灰
Originally posted by johnwu at 2005-6-29 06:24 PM:( \! c: ~! D- L* F7 y7 E7 J- E

* |# J# D, \- d9 ~+ O9 I我都驚去到雞同鴨講!!!
; I% X1 `6 x$ y! ]! e+ F  R你去到做埋鴨咪唔會雞同鴨講o羅
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。