<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』
返回列表 回復 發帖
Originally posted by Kian76 at 2006-7-9 03:22 PM:

簡拿華路以皇者姿態過黎皇馬揚名...
大簡講左話唔會走
炒硬車切喜雀斬紅軍火燒兵工廠食緊梗食糖
Originally posted by Kian76 at 2006-7-9 03:29 PM:

我覺得AC米蘭都會用呢招,俾個加度素你地曼聯玩下先,卡卡又去皇馬玩下,又俾個派路羅馬用下,再下季升班時收番晒番黎用,呢招唔錯架。
.........
Originally posted by 瑞比 at 2006-7-9 03:29 PM:

大簡講左話唔會走
希望佢走。
我愛長澤
Originally posted by YUEN_LOUIS at 2006-7-9 03:23 PM:

雖然比人咁喝倒采,但我都係覺得佢唔會變,
反而朗尼就會成熟d
d人係咁幫住朗尼
盲目到

朗尼反而仲唔會改
Originally posted by Kian76 at 2006-7-9 03:30 PM:

希望佢走。
都老喇
Originally posted by Kian76 at 2006-7-9 03:27 PM:

妖,朗尼己經唔止一次中招啦,次次d人都話朗尼會改會改,但次次都唔改,最大改變只係犯完規唔會再去追打人姐。
聯賽點同wc呢?
聯賽有38場,偶爾輸1~2場唔緊要啦!
但係,今次佢攪到英格蘭要10打11,踢到腳仔軟,攪到射12碼出局,對佢打擊會大好多
Originally posted by 瑞比 at 2006-7-9 03:30 PM:

.........
我諗呢一招會得到各大AC球星既歡迎,就算AC最後升唔升倒班都好啦,對班球星既影響只係會留在新球會裡還是回歸而己,係保存實力既最佳方法,但老實講,要問下另一間球會肯唔肯先得喇。
我愛長澤
Originally posted by YUEN_LOUIS at 2006-7-9 03:32 PM:

聯賽點同wc呢?
聯賽有38場,偶爾輸1~2場唔緊要啦!
但係,今次佢攪到英格蘭要10打11,踢到腳仔軟,攪到射12碼出局,對佢打擊會大好多
朗尼點睇都唔似會失呢d影響既人囉......老實講句......佢同碧咸係兩種人......

而且最大分別係今次英傳媒將90%責任推落C.朗拿度身上,真兇朗尼反而係受害者??

我唔睇好朗尼會改。
我愛長澤
Originally posted by 瑞比 at 2006-7-9 03:31 PM:

d人係咁幫住朗尼
盲目到

朗尼反而仲唔會改
寫多2隻字鬧佢,佢就會改~
好似d小朋友咁,你越就佢,佢就越自我.
但係,我相信唔多唔少佢自己個心都唔會好過囉
Originally posted by 瑞比 at 2006-7-9 02:12 PM:
皇馬快d出25m買c朗喇^^
D好野你做咩咁想佢走呀??
我的心曾經為你打開過~只是你扮作看不見~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。