<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』
返回列表 回復 發帖
Originally posted by andy020290 at 2006-7-9 03:35 PM:

D好野你做咩咁想佢走呀??
我想架>.<

佢而家自己話要走/.\
炒硬車切喜雀斬紅軍火燒兵工廠食緊梗食糖
Originally posted by 瑞比 at 2006-7-9 03:31 PM:

都老喇
今年簡拿華路fit到,肯定係世界第一!!!
我愛長澤
Originally posted by Kian76 at 2006-7-9 03:34 PM:

朗尼點睇都唔似會失呢d影響既人囉...
唔係話佢踢人唔啱,拆人祠堂呢d行為抵嘅!唔同個球證見你樣衰就比牌,佢真係錯左嘛,所以我覺得佢會改囉
Originally posted by YUEN_LOUIS at 2006-7-9 03:34 PM:

寫多2隻字鬧佢,佢就會改~
好似d小朋友咁,你越就佢,佢就越自我.
但係,我相信唔多唔少佢自己個心都唔會好過囉
過左18歲成晒年都仲話細路......讚佢定踩佢??

朗尼......叫佢30歲先出番黎踢波啦,到時我諗佢既思想會正常番既。
我愛長澤
Originally posted by Kian76 at 2006-7-9 03:32 PM:

我諗呢一招會得到各大AC球星既歡...
唔大問題囉~
冇端端有d勁人黎,好事黎架!
Originally posted by Kian76 at 2006-7-9 03:38 PM:

過左18歲成晒年都仲話細路......讚佢定踩佢??

朗尼......叫佢30歲先出番黎踢波啦,到時我諗佢既思想會正常番既。
我唔係話佢小朋友呀!
我係借時下d小朋友做比喻
Originally posted by Kian76 at 2006-7-9 03:32 PM:

我諗呢一招會得到各大AC球星既歡...
放晒d人走
ac係咪一定可以上番seriesA-,-

到時可能係2年3年
上得番班星肯肯番黎
咩招黎
炒硬車切喜雀斬紅軍火燒兵工廠食緊梗食糖

英格蘭後衛坎貝爾即將離開阿森納,稱希望到國外踢球

路透倫敦(相關新聞 - 網站)電---英格蘭(相關新聞 - 網站)中後衛索爾坎貝爾(蘇金寶)在效力英超阿森納(阿仙奴(相關新聞 - 網站))五年後,即將離開該隊。

廣 告

尋找:  我是女,找男 我是男,找女 我是男,找男 我是女,找女
年齡:  18192021 222324 25262728 29303132 333435至 20212223 24252627 282930 31323334 35363738 39404142 43444546 47484950歲

坎貝爾2001年從北倫敦對手托特納姆熱刺(相關新聞 - 網站)轉投阿森納後,隨槍手出戰了197場比賽,期間兩次贏得聯賽冠軍,三次稱霸足總杯(FA Cup)。

31歲的坎貝爾在周六的聲明中說,他想要迎接「新的挑戰」,並暗示將去國外發展。

「我離開此地是滿懷對所取得成就的自豪,以及對新挑戰的期待,」坎貝爾表示。「在國外踢球是我非常感興趣的事,但仍會考慮各種選擇。」

坎貝爾在德國(相關新聞 - 網站)世界杯(相關新聞 - 網站)上是英格蘭中後衛的二號人選,特里(泰利(相關新聞 - 網站))和里奧費迪南德(里奧費迪南)是該位置的正選。(完)
Originally posted by YUEN_LOUIS at 2006-7-9 03:37 PM:

唔係話佢踢人唔啱,拆人祠堂呢d行為抵嘅!唔同個球證見你樣衰就比牌,佢真係錯左嘛,所以我覺得佢會改囉
老實講,佢知件事嚴重就唔會做啦,做完之後原來責任有9成都係推左落C.朗拿度身上,接受記者訪問時仲話要將C.朗撕開,真係睇唔出佢知道自己錯左。佢係覺得自己比人害多d。
我愛長澤
Originally posted by 瑞比 at 2006-7-9 03:39 PM:

放晒d人走
ac係咪一定可以上番seriesA-,-

到時可能係2年3年
上得番班星肯肯番黎
咩招黎
當然係放走班唔肯踼既球星啦(借走),再在乙組重用自己既優質青年軍,外借一d二線優質老兵,仲用埋原本球隊裡面名氣較低不得志既一線尾球星做主力,相信一年內升班唔係大問題。
我愛長澤
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。