<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by d228216 at 2005-10-30 23:41:1 f4 p; u' A  f
; j, @( F  H% S
佢唔識貨啫, 你就原諒佢既無知啦
5 R+ m$ R; [( Q% v' F哇~不知者不罪?
成名於2005-3-26的EF前
'性版討論區"
現活躍於[真‧頑童俱樂部]
Originally posted by kaixinren at 2005-10-30 11:42 PM:
5 s* p% Y' L* i; t
- ~/ }& `4 T2 [3 B: c" G& F( l; l' j. }
多谢大师贈言!!
+ j! y: v9 A+ c( `叫我 on居士
希望我同女朋友可以守得云开见月明
愛情就像離境大堂,可喜可悲,帶你到另一個世界......
Originally posted by 清揚 at 2005-10-30 11:39 PM:
! ^4 f% E+ m; e6 A( c
5 Y# |+ N# Y% K) b8 g問多五個
) x7 r3 \: z' c# ]  m' X  W$ q唐~秀楓,瑞楓,奇楓,巧楓~$ J9 f" ~, e4 W7 s/ q9 w2 x
歐陽詠詩~
: |) O/ `# @% D* \  A你問咁多做咩呢? 你d 兄弟姊妹你點你都知啦, 唔講啦, O; g+ P/ E# B4 E' `& M2 R
* F- y1 K% _: D" o; [) Q
詠詩---唱詠詩歌, 淋浴愛河
2 z1 K8 y9 _0 S9 S5 C5 S6 _3 D* ]3 o4 I$ w; n- x7 |" O
意, 不問世事, 活在自己的浪漫中, 經常得到別人的愛護
Originally posted by kaixinren at 2005-10-30 23:48:  \: o* n! V# n# L( r
! h, k8 l' Z$ `: G' P! u
舊既不去新不會來,像我搞大gf個肚就冇灣轉~
'性版討論區"
Originally posted by kaixinren at 2005-10-30 11:48 PM:( a4 B/ @6 X7 {9 e: Z5 @) L$ Y8 |
: m% e- D+ _) ^- H5 r; E, \
再教你一道:
1 E) D4 {- G1 k/ u
) x" U3 e- L% \8 F) G4 M難關係 「過」, 唔係守, 做人要進步, 有宗旨.
Originally posted by d228216 at 2005-10-30 23:50:0 X, @$ O, T; }0 t; o- d0 j
" w2 @8 j6 J5 P
你問咁多做咩呢? 你d 兄弟姊妹你點你都知啦, 唔講啦& O: Y1 E! W* m4 {  n7 `- ^6 Q
0 L0 X  {% z# W( W# {. s& j
詠詩---唱詠詩歌, 淋浴愛河
6 g+ S. k; x( V6 i+ a6 y: A" v2 I7 P5 Y4 ]
意, 不問世事, 活在自己的浪漫中, 經常得到別人的愛護
+ K' m  k" M0 v/ I/ b) h' u$ n7 p0 {睇下準唔準麻~
'性版討論區"
Originally posted by 清揚 at 2005-10-31 01:51 AM:
% l2 a# V5 q' Z0 b+ R. [2 i1 T- f9 i( T! {, J4 \6 }! D, H
舊既不去新不會來,像我搞大gf個肚就冇灣轉~
/ X" j2 ]( D& z7 c( }

- x' \! v- m6 s6 o: c+ K我已经找到适合我的女朋友,唔想换啦.5 Y! ], J8 |4 z8 P6 ?' E5 y" f/ b* f8 T
我还没能够供养一个家庭,搞大GF的肚就麻烦!
Originally posted by kaixinren at 2005-10-30 23:54:
+ ?. R6 o5 s8 A' w0 C$ ^$ U! e* \

0 ~& B8 Q3 O  B' e* E% \  N# ^9 j我已经找到适合我的女朋友,唔想换啦.
) A/ k, N6 ]: @3 s4 t' D我还没能够供养一个家庭,搞大GF的肚就麻烦!
8 e( n8 s- X$ y# {) S% i5 R9 a' i我都系靠梗份工,儲蓄及老豆比我最後畢錢(18歲有錢分)過活~
'性版討論區"
Originally posted by d228216 at 2005-10-31 01:53 AM:
) ^& z; a& E& E+ f: x* }% @! Z- I7 Y! a$ c6 D
再教你一道:
& l+ i# q& Y5 F4 V% e+ y1 w& w
5 C  }) t1 s' A. F! t- U難關係 「過」, 唔係守, 做人要進步, 有宗旨.
2 ^$ I% }" m1 Z3 X$ Q- r; j2 X1 r- X0 Z4 R+ g4 h1 V: _: H6 n% S2 D6 ]
居士字字珠玑.多谢!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。