<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部]之延續篇2007-2008 ~ 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 ~
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 小小康 at 2007-10-31 11:23 PM:

d 佬後生同靚仔好多
哎也~原來唔係d佬黎咖.............但係好似樣喎
Originally posted by CharAznable at 2007-10-31 23:26:

哎也~原來唔係d佬黎咖.............但係好似樣喎
咪見有wooso 就以為係d佬
奸人語錄:
1.有恩不報未算差,有仇不報正人渣
2.損人必利己,打贏靠暗器
3.你識做,我識做
4.咁大條鏈,咁細只手指公,你有咩做得成功㗎,唉,你個人真係
5.一件汙,兩件穢,三件無所謂 聖人,都係姓奸人。
6.人財兩得,唔使"鹹濕"
7.我係個奸人,可以被毀滅,但係唔可以比你哋打敗
8.損人不利己,不如跳井死
9.我係,我係奸人堅,但我奸得堂堂正正,光明磊落,我行得奸,企得奸,怕咩~~
10.得閒奸一奸,大病都好翻
11.人間有情,你未死就送你一程
12.女人過左60斤,男女就授受不親
13.真牙人妒忌假牙人,聞所未聞
14.身體發膚受之父母,無論幾多歲,父母都係最重要
15.我祝你早死早著,唔死晚晚訓唔著
16.古語有雲:嘢可以亂食,禮物唔可以唔收
17.寧可信其有,信左唔使憂
18.有人睇到就黃飛鴻,無人睇到就一條蟲
19.以和為貴,遲早乞米,三十六著,恃強淩弱。
20.何有富,我要你不得好死,死無全屍,沉落海底,比魚蝦蟹食曬,食唔曬沖番上岸俾狗食,俾狗食唔曬俾雀食,海浪食曬你哋
21.貓捉老鼠,隻老鼠死,咁隻貓玩乜?我要慢慢玩殘你
22.一個純情少女忽然發姣,真係一個謎
23.我哋啲奸人,聰明人怕我,係啲笨人蠢人至信我
24.我哋呢啲浪子,係唔會等女人,只有女人等我。我哋呢啲浪子,係唔會去搵阿爹,只會阿爹搵我
25.人地扮靚係越扮越靚,唔係越扮越攞命嘛!一篤牛屎插朵花,始終都係一篤牛屎,你明唔明呀?
26.一條死魚掉番落海,咁佢始終係一條死魚嘛,點解你唔接受自己係一條死魚呢?  
27.你係醜,但醜係無罪嘛,唔知醜就罪大惡極喎
28.女人唔係雞屎鴨屎,就係豬屎啦,我話你牛屎,講緊你係最高級喎。
Originally posted by 小小康 at 2007-10-31 11:33 PM:

咪見有wooso 就以為係d佬
俾D佬見到我咁話佢~佢會唔會攞刀斬我咖?
Originally posted by CharAznable at 2007-10-31 23:45:
最多係咁o者 =>
[quote]Originally posted by Triangel at 2007-10-31 14:03:

here  ???

[ Last edited by 小小康 on 2007-11-1 at 12:33 AM ]
Originally posted by CharAznable at 2007-10-31 11:45 PM:

馬沙…借問一聲您個icon 係隻衰佬改嘅定係您改咖??
Originally posted by trista_cheong at 2007-11-1 00:33:
馬沙…借問一聲您個icon 係隻衰佬改嘅定係您改咖??
hi

[ Last edited by trista_cheong on 2007-11-1 at 12:40 AM ]
Originally posted by 小小康 at 2007-11-1 12:34 AM:

hi
hihi~~^^~~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部]之延續篇2007-2008 ~ 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 ~

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。