<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
TryGetDrunk
TrybeliTrybala
本帖最後由 TryKK 於 2009-12-14 06:11 AM 編輯 劉d佬, Try一雙巧手, Try刺繡女紅, Try得似模似樣,
可惜Try酗酒,Try西洋攝影,笐音等邪術,Try街頭小食, Try得如此下場...Try已Try已
劉d佬, Try一雙巧手, Try刺繡女紅, Try得似模似樣,
可惜Try酗酒,Try西洋攝影,笐音等邪術,Try街頭小食, Try得如此下場...Try已Try已
TryKK 發表於 2009-12-14 05:26 AM
呵~~~~~~嗯~~~~~~~
我瞓左幾耐呢? 有無24小時?
好! 四圍睇吓嘢, 覆吓帖先~
呵~~~~~~嗯~~~~~~~
我瞓左幾耐呢? 有無24小時?
好! 四圍睇吓嘢, 覆吓帖先~
BOYDWAN 發表於 2009-12-14 01:35 PM
好似2~3日了
93296# BOYDWAN  
好哥哥~歡迎你番黎.....
大家都好掛住你~

我掛到用埋你之前個頭像 ~你唔介意嫁可?雖然我真係唔識讀呢個字.......

睇黎你好忙~周圍飛,仲有Man In Black跟身....勁 ...
自由神 發表於 2009-12-12 02:10
哈哈, 呢個頭像係個老朋友做個字出嚟嘅啫, 好耐咖喇
日本仔對中文字一知半解, "魂+槐" 咁就整出嚟lu, 邊有得讀喎~
槐=槐樹, 壯健咁解
魂=精神, 鬥志之類 (我就真係唔慌唔暈   )
當日喺日本, 佢同我傾咗成晚, 第二朝寫呢個字放落個小福袋比我, 寓意係想我身體早日康覆, 但結果...........九唔答八做埋佢商品!!!
不過, 我真係要好多謝佢, 有好多嘢真係只有佢先諗到, 詳情就要私底下講喇

其實今次好多時侯我都身處大陸, 因為呢行我認識嘅人都希望以我微薄嘅能力可以去做到多少嘢, 無可否認中國嘅進步真係好大, 越來越有能力去bargain, 實在係我一直好期待嘅景象, 希望呢條巨龍早日可以達至領導地位, 對發展中國家同整個世界有幫助
至於d MIB, 真係多乜謝佢地, 公司請呢幾件蛋散咁照顧我簡直係福有攸歸啦
不過, 佢地真係叻, 我瞓足咁耐佢地棟足門口咁耐, 唔知佢地有無去疴尿嘅呢?
d 佬~~~~
點呀你? d 媽媽身體好嘛?
仲成日四圍影呀? 有無識到囡囡呀?
93296# BOYDWAN  

可以Try得閒死。唔得閒病的大皇。。。唔駛Try都知係好事。。。可喜可賀
TryKK 發表於 2009-12-12 03:28
你隻死tri!   呢d 嘢唔try 好過try 啦~~~
你幾好嘛? 家人如何? 咪同我講成家陪你去賣熱狗呀吓~
d 佬~~~~
點呀你? d 媽媽身體好嘛?
仲成日四圍影呀? 有無識到囡囡呀?
BOYDWAN 發表於 2009-12-14 02:09 PM
捉住你先
身體點呀?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。