<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
真係元氣大傷
坦白講, 我就當然無畫畫天份可言啦
不過呢個地方嘅空中花園真係幾靚, 車位嘅位置夜晚望出去成條火龍咁, 真係好得, 所以寫生係一流嘅
雖然, 我依家唔會去住仍然住酒店, 但去睇吓都幾賞心悅目喎 ...
BOYDWAN 發表於 2009-12-15 12:02 AM
個設計都既攪笑,要去返個車位先睇到咁靚,竟然唔係間屋到睇到
咁唔係你叻,係答你個個叻
你係痴一半,我係痴唔哂,高好多嫁
gn00987333 發表於 2009-12-15 00:01
真pk.............痴一半同痴唔哂..........都係無件正常嘅
呢間屋唔會有女人, 亦唔需要有女人喎
畫吓d 雀物幾好, 橫掂頭先我見有好多鷹飛來飛去
BOYDWAN 發表於 2009-12-15 12:06 AM
咁你記得唔好除褲瞓..D麻鷹最鍾意食虫仔
神哥, 考性教育呀?
BOYDWAN 發表於 2009-12-15 12:03 AM
妖~咪哥哥聲先得嫁
你先係哥呀^^

就黎計數計到我發癲
你點呀?幾好嗎?
超耐無見你蒲頭啦
真pk.............痴一半同痴唔哂..........都係無件正常嘅
BOYDWAN 發表於 2009-12-15 12:08 AM
痴痴呆呆坐埋一台
獨立理論增加緊嫁(暫時只得本人有同感)
係鬼! 我如果真係錢多就買成棟啦~
不過, 呢個竇嘅一分一毫係我完全用"自己錢"放落去嘅, 所以都幾有意思
呢間屋唔會有女人, 亦唔需要有女人喎
畫吓d 雀物幾好, 橫掂頭先我見有好多鷹飛來飛去
BOYDWAN 發表於 2009-12-15 12:06 AM
寫生好似有第二個解說解做影相都得
個設計都既攪笑,要去返個車位先睇到咁靚,竟然唔係間屋到睇到
gn00987333 發表於 2009-12-15 00:08
單位都望到咖~ 另一邊就望維港~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。