<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部]之延續篇02 (保存愛藏版)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by loklok117 at 2007-4-17 09:52 PM:

好野
我同女友分左手la
咁快d download 梨賀吓佢
http://www.26fun.com/bbs/viewthr ... page=364#pid2082569
Originally posted by SCM at 2007-4-17 21:50:

唔係佢伸手比你握先握到既咩
百搭即係咩
你伸手示意佢伸隻手埋黎俾你握

百搭=無特定跟邊個明星,個個明星都岩,去擒佢地合照簽名等

[ Last edited by Ronno on 2007-4-17 at 09:58 PM ]
Enjoy the life
Originally posted by belibala at 2007-4-17 21:49:

不如你跟dd,康哥, A佬同堅士兄一切去,當學下野lor
我諗佢地都冇所謂既
你又唔咁做 ?
Originally posted by kinz at 2007-4-17 09:55 PM:

我都喺o靚仔 重諗住扮小朋友醒獅, 同法拉話要食奶奶
Originally posted by SCM at 2007-4-17 09:53 PM:

唔好la 哇
幾個大粒佬帶我一個o靚仔行
出到去比人話呢隊砲兵騎呢就唔好la
師父都有徒弟ga la, 況且dd有幾部機,咪借部俾你lor.最多咪係集蘭jump茶拜師lor
Originally posted by Ronno at 2007-4-17 09:56 PM:

你伸手示意佢伸隻手埋黎俾你握:naug...
原來係咁ga 我以為好似演唱會咁
佢落台 之後一隻手橫掃觀眾席tim
Originally posted by d228216 at 2007-4-17 09:59 PM:

我要奶奶
Originally posted by d228216 at 2007-4-17 09:59 PM:

改post改到咁??
Originally posted by 小小康 at 2007-4-17 09:58 PM:

你又唔咁做 ?
甘你地要帶個亞伯去喎
Originally posted by belibala at 2007-4-17 22:03:

甘你地要帶個亞伯去喎
冇問題
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部]之延續篇02 (保存愛藏版)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。