<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » M記黃色星星薯餅T恤
返回列表 回復 發帖
個bb係唔係你嫁
19-10-2006扑過佢,無用condom........可能係
Originally posted by qqwqqwqqw1 at 2006-11-26 10:34 PM:
個bb係唔係你嫁
Originally posted by cyt34 at 2006-11-26 10:53 PM:
19-10-2006扑過佢,無用condom........可能係
你大鑊啦,佢出招睇你死未?
再來一哭,二鬧,三上吊
以為有著數,而家大碌
不聽老人言,吃虧在眼前
出黎玩,用錢唔好用感情
你咪驚住先~你可以陪佢去診所驗孕
先決定下一步行動
驗左啦,佢有左...........
佢話點都會生出來,叫我養個細,唔洗養佢....
Originally posted by 10A at 2006-12-4 03:13 PM:
你咪驚住先~你可以陪佢去診所驗孕
先決定下一步行動
如果個bb係你就唔該負責任就無問題
不過個bb唔係你就真係唔知你點算lo~
又無理由叫你做便宜老豆......
但你唔理佢走佬可能會有人自殺(有可能的...)

總之你呢鋪真係o拿屎lor
M記 story on live ?
to be continue ?.................
今日我問佢點解肯定話係我,佢唔出聲喊,話佢只係同我做,我口快快話佢又唔係處,點解咁肯定,跟住佢無出聲,即刻走,我追追下唔見左佢...........佢關左電話,又無返m記同屋企............我好擔心佢會............
點.....
Originally posted by qqwqqwqqw1 at 2006-12-6 07:01 AM:
如果個bb係你就唔該負責任就無問題:go...
Originally posted by cyt34 at 2006-12-6 08:50 PM:
今日我問佢點解肯定話係我,佢唔出聲喊,話佢只係同我做,我口快快話佢又唔係處,點解咁肯定,跟住佢無出聲,即刻走,我追追下唔見左佢...........佢關左電話,又無返m記同屋企............我好擔心佢會............
點.....
如果佢關左電話既話,你試下留短信比佢........佢總會有開番電話既時候,所以你留短信,佢一定收到.
我終於在m記找到她,她番工,我等佢放工,一路跟住佢,佢一路無出聲,後尾佢行到去一間玩具店門口,望左一陣,佢眼紅紅同我講希望我可以照顧佢同我個bb,就算要佢點做都得。跟住佢喊住猛話好鍾意我,話佢識左我後真係得我一個男人,同埋我係一個好男人,希望可以同我一生一世,如果無左我,佢話會生左個bb俾左我後就去死.........

我唯有答佢我會負責,跟住拖住佢送佢番屋企...........

我可以點做,其實佢都幾可愛,但係佢咁細個.........。同埋點樣先可以知道個bb是否我的?
Originally posted by playbr2 at 2006-12-6 11:03 PM:

如果佢關左電話既話,你試下留短信比佢........佢總會有開番電話既時候,所以你留短信,佢一定收到.
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » M記黃色星星薯餅T恤

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。