<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 金庸小說分享區
返回列表 回復 發帖
Originally posted by feuosma at 2007-5-26 01:09 AM:% a# a- K+ Y9 ~. @: t

' m* r* s# C0 l3 w, a/ A/ t9 x( z( U8 Z) F" ~( G4 @7 K
又係呢個理論......' \  R" u( J% `9 e6 x0 k2 Y
觀點...
) L2 p7 b$ @5 A3 m3 S0 J5 F3 @* c) }
無左擋箭牌會自殺???
Originally posted by QuiGonJinn at 2007-5-26 01:11 AM:+ {, P) \6 n5 c

6 `2 E  R# H2 E0 r首選雙兒,我大男人
( V  n' l# L3 _$ ?$ b/ l1 n+ O. }  A
中意邊d角色呢又?
Originally posted by toro at 2007-5-26 01:11 AM:
3 T7 W# M+ e4 D( p" c* C; R$ z; z6 \8 }1 `8 Q5 N
呀!仲有,見親金庸迷一定問,鐘意邊幾個角色?
5 y/ \' e/ g& Z) z8 d8 J/ @* b
其實鐘意角色 , 唔一定係好人角色 , 我覺得最重要係角色有特色
  l: u+ d0 R$ Q, W# Z如我網說睇果篇郭芙超乞人憎 , 但e個正正係特色所在
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-26 01:10:
! j2 o6 l4 S$ k. k! S- s# |0 o2 z, T
如果我寫色文 , 會寫郭芙但唔會阿紫 , 因為佢好慘
5 |; |! u+ A9 O  |0 P5 B郭芙真係吾算慘,抵死,無人迫過佢
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-26 01:15 AM:
( V: J. t/ f( ?& T9 F, T% E8 E5 G0 q  L
其實鐘意角色 , 唔一定係好人角色 , 我覺得最重要係角色有特色8 ^# _4 G+ X1 _5 g- q
如我網說睇果篇郭芙超乞人憎 , 但e個正正係特色所在
% b" t6 t4 C1 e. {. O9 V. y3 W" {" s
我都同意,歐陽峰我都好中意,頭先講過田伯光啦,楊逍我中意(唔算反派),向問天我都幾中意
Originally posted by QuiGonJinn at 2007-5-26 01:16 AM:, ?5 Y5 ~+ F6 D4 ], l0 {, b. H. M
% V8 N% `3 Z  H* {, V8 A  A
郭芙真係吾算慘,抵死,無人迫過佢
4 C# C1 |4 [" Q8 B( Q2 p: Y( G* J
最重要係佢無為情犠牲過
Originally posted by QuiGonJinn at 2007-5-26 01:16 AM:
& R8 V3 P( z. J1 l+ K$ f% u3 f1 `* [6 z# E7 q* a! Q
郭芙真係吾算慘,抵死,無人迫過佢
1 B4 v* r/ t0 q) Y! K寵x壞,嬌生慣養
Originally posted by toro at 2007-5-26 01:15:
! O3 |1 F3 x. Q5 k) D/ M! e- s1 X8 ~( H, r
中意邊d角色呢又?
, Z5 s! S) \2 V/ g8 W5 H收工,返屋企先講
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-26 01:18 AM:
2 r: T# M6 T7 ]: q1 H9 h6 i
6 H1 X  Z; Y3 L* N. [8 X最重要係佢無為情犠牲過
  u" o3 z  {9 v* a7 ~/ ]0 I. t. v
有,最後大戰嗰陣佢肯跪楊過去救佢老子公,對佢而言係ga喇
Originally posted by QuiGonJinn at 2007-5-26 01:20 AM:
; K8 S, f, b5 [' V$ k
  U" [( o/ `1 \6 J& |1 ]收工,返屋企先講
. h' o4 k  \& I; V& @. B% `  b希望等到你
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 金庸小說分享區

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。