<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [26/6吹水加分題]大家在26fun的交第一個朋友是誰嗎
返回列表 回復 發帖
Originally posted by singgeihot at 2005-7-4 03:30 AM:
1 [7 m1 a& r: U: ^9 C+ H
2 U: \( O  z5 e! Z$ H' D: Y( q3 W0 F) Q0 a1 G- n0 q; S& e6 y
我在 EF 的日子
' v: y* H4 C1 G0 U/ `) d+ }& j6 x% ?) ~  _1 L. Z
於 200...
7 D8 A, P: Y/ f$ o$ U. X好感性wow
【icon小偷™】
Originally posted by twh1110 at 2005-7-5 01:09 AM:
  @4 H8 L$ S- Y: x0 U* Q) j, G
' z  a) }! }9 q. k- d( s) A好感性wow
& d) I$ \! b! {, s7 p' ^
( v5 W0 @8 W2 C0 j4 m( Z5 V
有緣人
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
我想應該是neptune1122吧,因為開始加入26FUN時,只是為了看照片,根本沒想過和會員分享東東.然後我在 【每日一篇好文區】 發貼,覺得版主們都很好,很友善...也在那裡認識了tt  
) t: h8 l2 _7 c# y8 R8 h或許你們不知道我是誰,但是我要感謝你們 0 l) I+ r+ d0 s# `
因為你們總是幫我解答問題 ^_^
♀我爱黑涩会♂
☆鬼鬼後援會☆
[EF]GuiGui1989811
其實我一直都無留意o的版友個名
9 r% V9 I* L& Z2 A% x但係去到0 v& N1 A9 t4 p4 N% D
時事政治區
+ h$ M5 U: c! [) b( d. l. m有好多版友討論到
% g" J$ s& ?# e9 m# j面紅耳熱 . }5 K" j8 t' ~  O) e* j+ {
但耐左之後
, J5 \' O" J$ a4 t佢唔覆我 我就唔知有乜好講
3 C7 i! h- _: g' \9 N雖然好多時大家既觀點唔同
3 l8 a: I( W3 y2 `: y- c; w但係都傾得好開心
7 `. k- D5 F% x" f" J' X4 O7 V3 B/ _(其實大家都知對方既觀點
% |$ @& h& l3 d. z4 D只係......sorry唔識講)/ I7 h! v5 Y1 P7 K8 X; o
阿享9利兄,事但兄,王晶兄4 U0 f" Q% V' q+ x2 o$ O
甘國武兄 金魚佬兄
9 E4 M1 R& o+ ?& yiato兄 join6471兄" A, k/ o$ p( Q) U' T
.............& F1 R* @1 p3 Z$ }
同立場既唔同立場既$ G- x6 ^$ |0 t# `' P  o! ~: J$ Z
我都係當佢地係朋友
' a4 S- O8 ]5 i. P4 }# ^6 z! z(只怕人家唔當我係朋友o者)2 A  P& A$ S8 E' d5 m: {
當然仲有各版主+ i* z" `' f3 J* l, `
各版主我好耐無加分啦o咼
9 Q% U% T/ J4 ^/ q! @6 A4 w5 e9 G( {& L. h1 U+ J+ h
[ Last edited by 老鬼X on 2005-7-5 at 09:15 PM ]
唔知點解成日都留言' f0 F4 J' U% F
' E# ?  ?+ K5 S' s: [
但總係唔知邊d 係算識我或是熟既朋友
2 |  H. p: W. w; s/ t$ T/ B6 o) O4 ~$ k7 j7 h3 R
abc123aa la...可能....仲有....brightlee 都係la...係sport 版幫我好多
* V3 Y, h% V3 spakho 兄同 BOYDMAN 兄就係性版 同我一齊傾計law
一生一世支持多蒙特,Support u forever Borussia Dortmund
Originally posted by hideaki at 08:50 PM 20:50:$ G8 b3 i' ^- {. p
我想應該是neptune1122吧,因為開始加...
! {1 p9 b$ ~+ M( U4 V8 j
7 g( f7 e8 u3 Q9 o7 j3 I& i8 n2 s; T3 [/ ?/ M0 @
終于有人找到我了!!
0 v$ ~$ {& z/ J0 Z9 X4 P我也很高興認識你啊~~~7 T4 i4 G2 E. T6 {* o: S- V) I0 d
因為我們同一個國家的人嘛~~
$ u  a+ s9 n! {7 R' b, P; j. V4 `) p" ?) ~7 x' i# }
[ Last edited by neptune1122 on 2005-7-5 at 10:24 PM ]
26fun的交第一個朋友是誰:左仔 (我自己覺得)
* ^- l" W5 X5 y# f: R! F6 d4 E# ?E.F吹水吹得最多
我仲未識呀~希望好快識到第一個
Originally posted by 史艷文2 at 2005-7-5 01:00 AM:2 j* x8 K$ k+ m4 f- A6 U

& I( h, u& S8 Y; i. I: h+ G( v+ h2 Z( N  {
( I, i3 v2 G( f% v2 t
唔係啩,我你都識
( y9 g: t  p$ F) N我識!  別名"痴心情長劍" arh ma!!!
3 f/ Y5 _. R$ ~
真真假假,花色香皆看化    【大學選科搵工Hotline】
Originally posted by neptune1122 at 2005-7-5 10:22 PM:
$ E% }% y7 d: a* V8 N: q  B/ Z+ Z6 t7 B

0 O7 K+ L' `" p: }! C' d* q% X4 ~. V' D
終于有人找到我了!!  S4 d, w/ u" b& q+ _( E+ g! ?
我也很高興認識你啊~~~
& Q9 O3 ?" L  ^/ P因為我們同一個國家的人嘛~~8 F! M, u, F0 S* [" F

* l# {) T8 T0 i4 F" d: I$ s[ Last edited by neptune1122 on 2005-7-5 at 10:24 PM ]
+ E' ~6 J/ a( g9 g% L: N9 w  S7 Y: u' V. D3 f" a* ^7 Z
( l. A* B& i6 C1 Z* a
還是同一個花園呢 ^^"
♀我爱黑涩会♂
☆鬼鬼後援會☆
[EF]GuiGui1989811
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [26/6吹水加分題]大家在26fun的交第一個朋友是誰嗎

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。