<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 鬥智鬥力小遊戲
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 艾力克 at 26-6-2007 11:12:

孖寶半全膽 星期一 3 特利堡 (主) 對 希爾星堡 (客)
依場半全場都估錯, 如果唔係就可以加4萬幾喇

你唔係有必殺技架咩, 駛乜投降

係喎, 方案2幾時實行呀?
黎緊依個月?
咁駛唔駛由頭計過?
孖寶半全膽 唔知咩黎 @@"  所以唔識計.......

必殺技尋晚想出咖, 不過眼瞓得滯瞓著左....
唔係既話最多相差千幾分, 唔會差咁遠......
而家真係差太遠喇, 想追最多都只會追到相差百幾分......

方案2 好多人未投票.....@ @""""
d 人 ignore 晒, 連分都唔要, 真豪爽.......
痴線架痴線架痴線架~~~
「特利堡  對 希爾星堡」臨尾93分鐘希爾星堡入多球,跟住即刻完場,佢佬板...

如果唔係中三和啦!!
Originally posted by 艾力克 at 26-6-2007 11:59:

最尾o個場我係買主唔係買讓球呀

係呀, o係ef dl架嘛, 耐冇玩又搵番出黎用
揀岩d色再post個靚靚計分
咦, 係喎 @@", 計多左比你添 不過計多左都幫唔到你....

我搵到喇 搵左好耐先搵到 D/L 左太耐....
封晒塵.......

>3<""""

Originally posted by jimjim12 at 2007-6-26 12:01 PM:
痴線架痴線架痴線架~~~
「特利堡  對 希爾星堡」臨尾93分鐘希爾星堡入多球,跟住即刻完場,佢佬板...

如果唔係中三和啦!!
痴線架痴線架~~
原來係因為咁冇左900
算啦, 又唔係有買到
Originally posted by Edgar Davids at 2007-6-26 09:24:
~~~ 杜夫宣佈投降日 ~~~
活該!
Originally posted by kakeidevil at 26-6-2007 14:04:

活該!

佢咁忙都計分, 麻煩加分~~
Originally posted by 我愛廖雪莉 at 2007-6-26 14:09:

佢咁忙都計分, 麻煩加分~~
加左喇~
(好似前世欠你咁)
Originally posted by kakeidevil at 2007-6-26 02:20 PM:

加左喇~
(好似前世欠你咁)
鬼叫佢同你前世一樣咁靚仔咩

[ Last edited by 艾力克 on 2007-6-26 at 04:13 PM ]
巴西 對 墨西哥
1 : 0  7.00
$200

2 : 0  7.50
$200

3 : 0  12.00
$200

4 : 0  34.00
$200

5 : 0  80.00
$200

主 其他  80.00  (一千蚊用完, 買吾起)

吾好和球, 仲有墨西哥 吾該食蛋,
靚仔娛
Originally posted by @娛樂滿紛 at 26-6-2007 16:07:
巴西 對 墨西哥
1 : 0  7.00
$200
巴西 Die-hard fans 喎
4:0 我唔多會 suggest 你買因為 04年 巴西炒過 4:0

祝你好運
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 鬥智鬥力小遊戲

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。