<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
去上海嗰段期間我食類固純好似當飯食, 所以根本就預咗隨時夠鐘............偏偏就遇到佢, 個天真係玩嘢~
BOYDWAN 發表於 2009-12-28 03:08 AM
食得多呢....個人好Q燥~真係諗番都怕怕

個天想話你知,你未夠鐘咋
......... 癡L線~
俾著我可以環遊世界5個月~之後可以Die hapi.....=.=
自由神 發表於 2009-12-28 03:07
會順道去探親探朋友擺酒會同晚宴咖, 尾站就係香港喇~
會順道去探親探朋友擺酒會同晚宴咖, 尾站就係香港喇~
BOYDWAN 發表於 2009-12-28 03:11 AM
渡蜜月, 為期5個月, 走均半個地球!
簽完紙會留日本一星期, 然後會先返香港住番一星期左右, 再開始honey moon~
BOYDWAN 發表於 2009-12-28 03:05 AM

我最長外遊都係50天, 仲要係個人遊
食得多呢....個人好Q燥~真係諗番都怕怕

個天想話你知,你未夠鐘咋
自由神 發表於 2009-12-28 03:09
佢嗰晚嗰句: you can't leave without my permission! 我到依家仲印象深刻......
頂!又三點三,訓覺....好凍
晚安啦哥,食藥去訓啦
記住呀!你有L排都未夠鐘嫁大佬
佢嗰晚嗰句: you can't leave without my permission! 我到依家仲印象深刻......
BOYDWAN 發表於 2009-12-28 03:14 AM
又有絕句!金句王黎喎

我最長外遊都係50天, 仲要係個人遊
Tu-160 發表於 2009-12-28 03:14
我都想個人遊..............如果唔驚比個未來老婆斬死的話~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。