<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 鬥智鬥力小遊戲
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 勇勇 at 26-6-2007 17:53:
我投降喇衰公 >"<""""
咪再玩波膽喇~~

[ Last edited by Edgar Davids on 2007-6-26 at 06:01 PM ]
Originally posted by Edgar Davids at 2007-6-26 17:56:

我投降喇衰公 >"<""""
咪再玩波膽喇~~

[ Last edited by Edgar Davids on 2007-6-26 at 06:01 PM ]
仲有幾日啊,咁快就放棄
你真係有d似車仔喎
Originally posted by 勇勇 at 26-6-2007 18:08:

仲有幾日啊,咁快就放棄
你真係有d似車仔喎
你呢排日日買日日中...賭神都難追啦.....
除非阿根廷 vs. 玻利維亞啦 咁可能追到
今日投注:
主客和2串1

星期二3
烏拉圭    Win  1.70

星期二4
委內瑞拉 Win  1.50

500分

1.70 x 1.50 x 500 = 1,275
烏拉圭同艾夫斯堡都有人落飛

烏拉圭就1.8打落1.70
艾夫斯堡1.3落1.26

不過心水始終都係委內瑞拉必勝
Originally posted by Edgar Davids at 2007-6-26 04:48 PM:

巴西 Die-hard fans 喎
4:0 我唔多會 suggest 你買因為 04年 巴西炒過 4:0

祝你好運
U TOO
靚仔娛
補飛!

委內瑞拉  對  玻理維亞
委內瑞拉讓一球勝@2.55 x 200
不成功便成仁!

美洲國家盃

小組一二名
小組編號: 1  烏拉圭 × 委內瑞拉              @2.90
小組編號: 2  巴西 × 墨西哥                    @3.05

二串一   $350

星期二 1  艾夫斯堡 對 布洛馬波卡納 主勝 @1.26
星期二 3  烏拉圭 對 秘魯 主勝                @1.69
星期三 3  巴西 對 墨西哥 入球細             @1.78
星期四 5  阿根廷  對 美國 主勝               @1.25
星期四 3  費古倫斯[0] 對 聖保羅[0]  客勝 @1.89

五串一  $200

Total :  $550

[ Last edited by Edgar Davids on 2007-6-27 at 01:02 AM ]
Originally posted by Edgar Davids at 2007-6-26 11:10 PM:
不成功便成仁...
乜我唔知可以冠軍串一二名串首名串其他o既
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 鬥智鬥力小遊戲

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。