<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 香港蒲點分享 (updating)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by BOYDWAN at 2006-6-26 01:56 AM:
ilovesai666 好鬼抵錫~
ian、md,要好好思考同分析一吓呀~
耐無上來嘛........
點都要幫幫手的

對了.....當女人自己而經心煩意亂o既時候
千奇唔好用d麻煩+有點多餘的問題問佢野
保証你會收到一個有d悔氣+一點偏激的回覆= =

ian你再問就等如自殺= =
難保佢下次直頭同你講我唔中意你
咁就真係仆直啦-口-z
買左好多咭同一對公仔喇

公仔諗住今日寄 當然連埋咭喇
咭就諗住隔幾日一張

但係咁多咭 我已經冇乜情話寫咖喇... 可以講既都講哂
有冇d 老土得黎又好冧既情話介紹下~?
Originally posted by BOYDWAN at 2006-6-26 01:56 AM:
ilovesai666 好鬼抵錫~
ian、md,要好好思考同分析一吓呀~
BOYBOY
思考同分析一吓D乜野呀
我就黎死喇
Originally posted by sharpmd at 2006-6-26 08:27 PM:

BOYBOY
思考分析一吓D乜野呀
我就黎死喇
思考開頭你同呢個女仔一齊嘅目的.
分析你現在位於一個乜野形勢.
乜野對你有利, 乜野令你不利.
made up your mind, 清楚知道自己嘅底線.

冷靜 d  老友, 呢個世界沒有什麼大不了的.

[ Last edited by Lyon on 2006-6-26 at 10:57 PM ]
Originally posted by Lyon at 2006-6-26 10:54 PM:

思考開頭你同...
嗯....始終無左這位........
不會死的....

要女之嘛......
問boyboy多多都有得教你點溝= =
死喇死喇...

佢岩岩sd sms黎話『我真係俾唔到咩藉口自己去俾機會你』

我唔想死呀
呢度真係越黎越多聖手ge je~~
遲d我都要黎請教下~~
Originally posted by ianiankuan at 2006-6-27 12:47:
死喇死喇...

佢岩岩sd sms黎話『我真係俾唔到咩藉口自己去俾機會你』

我唔想死呀
覆佢:"我唔係想你用咩藉口去俾機會我,我只係想用行動表示比你知一生只愛你一個。I LOVE YOU。"
Originally posted by BOYDWAN at 2006-6-27 01:46 PM:

覆佢:"我唔係想你用咩藉口去俾機會我,我只係想用行動表示比你知一生只愛你一個。I LOVE YOU。"
Morning ar~ king of the Naughty Boy
Originally posted by BOYDWAN at 2006-6-27 01:46 PM:

BOY兄...咁既情況會唔會冇得救咖...
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 香港蒲點分享 (updating)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。