<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by AWU at 2005-11-2 23:39:
- V3 K; ]3 v0 J- F. x樂兄對汪阿姐做過乜野?
+ s& H+ S: t( I2 k7 o+ ^
真人不露相
Originally posted by d228216 at 2005-11-2 11:41 PM:
( q9 {: n0 F% m) V; G1 p7 H
6 x. l; b1 M! c0 B; C有 TASTE , 好多人鍾意食梅香咸魚嫁
" e* O8 f! w$ h" Q) b1 ]
奶個環珠格格呀!!!!!
Originally posted by BOYDWAN at 2005-11-2 23:40:
! G# ^6 W0 C8 s好句好句,用得呢句說話嘅人左邊腦同左邊手脚必然較常人發達~
# [+ l  S1 B0 ]  G我都係滔李白既光咋,佢左撇子嫁咩
Originally posted by 左輪仔 at 2005-11-2 11:42 PM:) i% x( e0 P3 E; P$ }$ Q
  s! {: C0 }7 f  D: B/ t; q: l( X
真人不露相
* A. g  n, T8 J
估佢唔到!:cool:
唔係我scan架
. e0 y$ Q+ \' z5 i係我清緊場既時候最尾一個post見到汪阿姐架
' o& f8 d  n9 P5 W4 M5 ~EF呢到係咪好勁呢
, R$ n/ B4 A, m, j% e) n5 L2 L熟成咁都有貨架
Originally posted by 樂壇渣Fit人 at 2005-11-2 11:37 PM:6 C0 J) l7 M* O' V
http://www.26fun.com/bbs/attachm ... 3&checkid=b1801/ v+ E5 C' Q% r9 z- |

4 ~8 f( X. X: Q& Z# [; |  ~哈哈!!! 今晚終於整完一頁# c! b5 B3 ~1 {% N9 a
順便抄張相俾大家打機之用
" F. w2 i2 \& `! u% A) J5 P

F& J. L/ p7 p. G2 U2 U( t
2 O! d" L2 H1 j" p) o* h; v8 c, D+ x% y& W; d4 u+ H
..........................多謝樂兄,小弟依家心如止水、血脈凝結、極度冷感.......呀、唔係,係冷靜........小BOY絕筆.................
Originally posted by 左輪仔 at 2005-11-2 11:42 PM:. t, G* f- g5 @" V

% A& z' ^/ W& e8 Y3 s) O  g我都係滔李白既光咋,佢左撇子嫁咩
# S. [2 ?2 `* |; G6 e+ ?( k6 t平日我都用右手.........除咗.....
Originally posted by Christy~呀華 at 2005-11-2 23:42:* U" R7 w1 J3 Q+ E. a, J7 ]$ m, j  E

* Q$ U0 r9 M# ?奶個環珠格格呀!!!!!
呢句野都好耐無聽囉自從你走左之後
Originally posted by AWU at 2005-11-2 11:39 PM:
0 t: d: k* f2 R0 M
* k5 R% E- Y' ?, Y: y
( u" u8 E  N3 f' c樂兄對汪阿姐做過乜野?
. u! X9 m3 i9 s( t, j. }
. [  w6 ^' H; ?$ S5 Q. H# K: c
: r- l3 u4 i  g/ a. c
~~~~好恐怖呀~好噁心呀~
Originally posted by d228216 at 2005-11-2 11:44 PM:
) k* }* u; R6 M  \) n: }: \8 D
平日我都用右手.........除咗.....
# r4 t8 f; v4 [
?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。