<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by Christy~呀華 at 2005-11-2 23:43:/ Q4 l& `( L% _
* l* V% {( l6 l7 I8 i- L' c
估佢唔到!:cool:
- R) B4 k9 P* w
係囉
好熱鬧bor~
【icon小偷™】
咕嚕咕嚕魔法陣插曲 - ?9 e( \/ J- H" Y$ _9 O4 J5 ~, @
http://quanji.zsnet.com/returnold/music/glglmagic2.mp3
Originally posted by 樂壇渣Fit人 at 2005-11-2 23:43:
( p+ i$ k0 Y( Y; A2 h# ~唔係我scan架
& P$ `5 v) x+ Z/ ]( d7 g) L係我清緊場既時候最尾一個post見到汪阿姐架
! i2 B/ ]3 B) z( {% cEF呢到係咪好勁呢4 ~3 Q# Q  g! u; e6 ^. L% I
熟成咁都有貨架
7 a& f. D2 n# U4 d" i. j. _1 G講清楚左嘛,想嚇死人咩
Originally posted by 左輪仔 at 2005-11-2 11:42 PM:
2 u' Q$ q2 Z; r) u% n/ Q( c8 G' Z7 \* m) R4 }0 b7 a7 ^
真人不露相
! w, J6 o  u8 c3 k5 u" j8 Q6 L2 Y) b$ N- f2 P# w, E  R8 |' }! @: k

0 _( A; s. V7 Z- Y" R4 F估唔到估唔到...............
Originally posted by d228216 at 2005-11-2 23:41:
; K# ^$ k% K+ R/ L! s8 }; y" n, G3 y6 m( t& R8 }
有 TASTE , 好多人鍾意食梅香咸魚嫁
/ w$ T. u+ b+ o  G! G
7 ^1 O3 v+ n3 @6 a死佬明知致癌仲唔stop我
Originally posted by 左輪仔 at 2005-11-2 11:45 PM:8 R/ {( [$ w  y

$ r: }4 d' o: f) F$ h係囉
9 }  }2 W& g' Y% n
同佢小D聯絡!!!!
Originally posted by Christy~呀華 at 2005-11-2 11:45 PM:, Z& x1 @3 E2 O# u! B

/ K4 e! e5 V+ ^1 A7 V?
8 @1 C0 a4 S0 W& C
洗完手, 抹乾右手....咪一定要用左手攞
Originally posted by d228216 at 2005-11-2 23:41:/ z  _. g* O1 {, W2 \+ y& r0 [8 g

$ c/ v! a' P' Q: \有 TASTE , 好多人鍾意食梅香咸魚嫁
2 ?( J7 e, x% \- I! p8 I3 f
. O: L' S5 o5 @- R% I# O
死佬明知致癌仲唔stop我
Originally posted by twh1110 at 2005-11-2 11:46 PM:
3 z! _5 \$ w/ S& w0 i好熱鬧bor~
( i  W1 N- k4 |奶姣!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。