<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖

本帖隱藏的內容需要積分高於 3000 才可瀏覽
Hi Guys, We're back=D 老公說我應要中文回應那我只好乖乖地用中文了=P 這剛買的手寫版還算好但我寫中文很慢, 要時間識應呵=D 真不明白為什麼老公可這樣快回應, 他的併音我真不會用=S 我們今天早上回來, 後天會去Fin ...
RUBY_B 發表於 2010-1-4 06:51 PM
Finland.....They will go here?
http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=195537

26 列車要加速先
http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=215388
Hi Guys, We're back=D 老公說我應要中文回應那我只好乖乖地用中文了=P 這剛買的手寫版還算好但我寫中文很慢, 要時間識應呵=D 真不明白為什麼老公可這樣快回應, 他的併音我真不會用=S 我們今天早上回來, 後天會去Fin ...
RUBY_B 發表於 2010-1-4 06:51 PM
  go shopping may need a minivan

95199# RUBY_B

嘩! 咸boy 係揸林寶堅尼....
估下先, 你地係咪去金馬倫道 shopping 呢
食素 , 其實都唔健康.....又多油、色素、味精.....
ruby 姐, 你係時候學下煮返幾味, 拿手小菜 / 煲愛心靚湯, 感動一下尼個花心漢子
高登近期起底囡囡Britney Luk
這個自認很美的衰女(Britney Luk), 被男友飛了, 氣上心頭, 駡全部人(某校男生), 得罪全世界, 她又粗口寸人.

336 x 604 PIXEL下載

480 x 640 PIXEL下載

go shopping may need a minivan
d228216 發表於 2010-1-4 07:24 PM
呢架先夠

唉.............返遲嚟一步.........
我應該帶埋本umpc 出去, 食食吓飯傾傾吓先知個傻婆又亂嚟!
最起碼都set 分吖, 佢竟然問我乜嘢叫set 分, 救命~~~
我依家無權限喺港男, 呀雞仔TriTri 你地邊個見到麻煩幫我set ruby 個post 3000分唔該~
唉.............返遲嚟一步.........
我應該帶埋本umpc 出去, 食食吓飯傾傾吓先知個傻婆又亂嚟!
最起碼都set 分吖, 佢竟然問我乜嘢叫set 分, 救命~~~
我依家無權限喺港男, 呀雞仔TriTri 你地 ...
BOYDWAN 發表於 2010-1-4 10:22 PM
吹唔吹阿凡達???
撐真民主 , 反專業壟斷 ;
為基層 , 投社民 !!!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。