<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【奧脫福茶餐廳】--- 再見C朗,野獸出走...
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 瑞比 at 2005-9-12 04:34 PM:

好想快d中秋><
上年玩到好癲
咁開心,講黎聽下la
Originally posted by kakeidevil at 2005-9-12 05:43 PM:

咁開心,講黎聽下la
損左落水渠到玩,,唔知咩渠la,類似-.-"""""
損到勁深,diu,我班fd on9架
之後淆淆地,又黑,又恐怖咪出返泥law

跟住玩煲臘law,又係on9
Originally posted by kakeidevil at 2005-9-11 11:58 PM:
曼聯主場比曼城逼和1:1
唉,無奈=.=
下場作客濳艇有D危
好驚好驚好驚
賽前都遇左架la-.-
次次對mc都羅唔到甜頭
Originally posted by 瑞比 at 2005-9-12 06:34 PM:

賽前都遇左架la-.-
次次對mc都羅唔到甜頭
作客濳艇點睇先???
我估打和1:1(好唔願咁估><)
Originally posted by kakeidevil at 2005-9-12 07:46 PM:

作客濳艇點睇先???
我估打和1:1(好唔願咁估><
羸70%
和20%
輸10%
:cool:

博佢首名-w-
我估2:1
曼聯輸畀維拉利爾
mu係分組賽不嬲都打得唔錯:cool:
潛艇e排個勢仲係沉..........

驚就驚c7唔知出出得
唔好再好似對mc咁suck喇.../.\
Originally posted by mokbobby at 2005-9-12 08:01 PM:
我估2:1
曼聯輸畀維拉利爾
mu輸我切.........:cool:
Originally posted by 瑞比 at 2005-9-12 08:03 PM:
mu係分組賽不嬲都打得唔錯:cool:
潛艇e排個勢仲係沉..........

驚就驚c7唔知出出得
唔好再好似對mc咁suck喇.../.\
我覺得贏wo

維拉近排個勢唔咁好
曼聯又想出氣
贏唔係難事1

但科蘭會好想入波law
一生一世支持多蒙特,Support u forever Borussia Dortmund
Originally posted by lookityourself at 2005-9-12 08:04 PM:

我覺得贏wo

維拉近排個勢唔咁好
曼聯又想出氣
贏唔係難事1

但科蘭會好想入波law
我想forlan入波
曼聯羸波

prefect
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【奧脫福茶餐廳】--- 再見C朗,野獸出走...

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。