<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
hi Master dd~^^
how are you these few days
自由神 發表於 2010-1-5 11:36 PM
X2
餐廳比左人打理(收入不定),每月淨收『乾糧』
而家在某大公司打工
Rated-R 發表於 2010-1-5 23:19
喂喂, 兄弟你兩位千金呢?
95729# Rated-R

3個家庭
係九龍灣開左一間賣特飲的舖頭, 佢專請學生妹.......
你估開一間,  work 1年的成本要幾多.....
mk, 我估已經超過40間
近期, 我鍾意左個基督教的女仔, 成日番工都想食左佢隻豬
ps: 你信唔信處女係有一種特別的香味
ktwu2007 發表於 2010-1-5 23:21
我頂.............. 鬼唔望爺穌打救你~
P.S. 有關係嘅咩? 我又唔覺喎~
呢排上親黎都留唔耐 我又off了
無理由咖, 你有無睇風月版先?
我頂.............. 鬼唔望爺穌打救你~
P.S. 有關係嘅咩? 我又唔覺喎~
BOYDWAN 發表於 2010-1-5 11:38 PM
我唔用基督徒既身份問你 大王你信左未
95709# BOYDWAN  
Oh~恭喜有人步我後塵
Rated-R 發表於 2010-1-5 23:22
係呀...........結果我都傻吓傻吓做咗老襯~
P.S. 我一講番出嚟就比人打~
d 佬: 再吾L收聲打鑊金你,再吾復,丙到你復
Triangel 發表於 2010-1-5 11:35 PM
please don't tell
hi Master dd~^^
how are you these few days
自由神 發表於 2010-1-5 11:36 PM
not very good
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。