<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by invisible at 2005-6-30 01:51 AM:3 y. y# P( `4 \% d7 k. Z, V, Q
& C: L& b8 B. w5 m
好有老總feel
$ Y: L! I2 A6 c! a) q" F0 t0 T
  s2 g: ]" I; ^; \我地上面真係有一個老總嫁
Originally posted by crap at 2005-6-29 11:52 PM:0 y% U1 q: W  {* P9 S  S
睇完既大佬們有無提議0 i/ y; i- b# y+ `4 i7 s! e* z0 L; t

$ O. z4 `1 o+ H即係quota夠唔夠+ A% L* \/ Z5 p( n# \# W
會唔會太多野做) W, e- r, ^5 h' T# G7 _2 g  b
自己睇果版熟唔熟
( P- ?# o$ V; c3 b. F8 H有無野唔清楚
- S, Y2 A! B* x( s, P3 P有無新類型既新聞可以加入去報埋
  }8 i8 r5 t, P" C我覺得1個quota好似唔會好夠甘禍。。。3個會唔會太多﹖
holy shit.....
. Q& K  C# Q! ?) K4 }
0 z) K, x  j! q/ c6 Q  {9 @& I2 P你班死野過曬去=.="5 j- |% j1 z1 c) `4 B9 V- ]/ O3 B
全世界過去啦, 我陣間分番d posts出黎
Originally posted by invisible at 2005-6-29 23:51:
8 [" U# J! G- o2 \1 l' e+ E
9 `; o2 [0 o+ q0 l6 F% ^) T好有老總feel
; E8 v% k' h3 }& ^: K$ _3 E3 g
佢係我地隊長黎嫁
Originally posted by vivienna at 2005-6-30 01:54 AM:8 G5 W/ ?# o# P/ x. I

' O" D( J* D2 r& E2 a7 h8 }" U4 u我覺得1個quota好似唔會好夠甘禍。。。3個會唔會太多﹖
  J' k6 }  a/ r2 p' r) D6 d
. Q8 @* }; H( b9 D- ?, v/ O你指私家推介? 你琴晚唔係話1個好既咩~.~
Originally posted by crap at 2005-6-29 11:52 PM:# o% X5 W8 Q* }
睇完既大佬們有無提議: d8 B4 _9 W# S( P/ }8 _% s& w6 B
% }: p5 {/ B( D2 Y5 c5 G/ N1 l, Q
即係quota夠唔夠
. Z9 f7 ~  M6 v1 v9 Z會唔會太多野做& J+ v; L7 m7 `: {% i
自己睇果版熟唔熟) E$ C0 E1 x- D9 J! U7 B
有無野唔清楚2 H9 I6 \* A5 v$ `- X) V. H. y
有無新類型既新聞可以加入去報埋
, k% H7 `1 d) _/ ^, \9 C因為講真5 H4 R  B  Z  ^+ \9 j
笑話同旅遊好少有大既罵戰* R5 D* K7 y7 o
我驚每日都報唔到5個新聞
Originally posted by invisible at 2005-6-29 11:57 PM:
& Y- W% G* j) A  q3 l% ~, }7 J+ N& J
因為講真
/ D8 O9 t; Y! E6 N9 n2 d2 u笑話同旅遊好少有大既罵戰! ~! {. c2 h% c+ }
我驚每日都報唔到5個新聞
. m: G, u# Q3 k# S2 ?9 h2 Z) H# h同意
Originally posted by crap at 2005-6-29 11:56 PM:
4 D3 n% i; z4 d* }/ _* X) z+ Z. ]0 M( ]: X  s
你指私家推介? 你琴晚唔係話1個好既咩~.~
# `, S; ~' N! S6 V$ F係咩﹖乜我唔係話有QUOTA好咩﹖等我再睇睇你篇野先
[每版每日精選] 既5個係咪整埋係同一個reply度?
sport版好多罵戰
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。