<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部]之延續篇2007-2008 ~ 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 ~
返回列表 回復 發帖
Originally posted by belibala at 2007-11-4 01:30 AM:

可唔可以換古天樂上去
都唔係我整既
你唔記得邊個整嫁喇
Originally posted by 小小康 at 2007-11-4 01:27 AM:

呢個都掂
promise女
Originally posted by clkgtr at 2007-11-4 01:32 AM:

都唔係我整既
你唔記得邊個整嫁喇
唔係dd 就係 QQ
Originally posted by belibala at 2007-11-4 01:34 AM:

唔係dd 就係 QQ
Originally posted by clkgtr at 2007-11-4 01:35 AM:

佢失蹤好耐啦
Originally posted by belibala at 2007-11-4 01:41 AM:

佢失蹤好耐啦
Originally posted by 自由神 at 2007-11-3 21:32:
呃post米.....
有時覺唔覺得.......呃得太過火呢?
無意義既回復真可惡
Originally posted by belibala at 2007-11-3 23:57:

我就覺得幾過火, 曾經提出過, 不過d版主冇反應
Originally posted by 自由神 at 2007-11-4 00:01:

炮縮

講真呀!佢係度呃就真係無咩大影響
只不過有時想追post既話都好麻煩姐
貽笑大方、貽笑大方~
呢度粗口爛舌不文三級都得咯,點解呃下post 洗下版唔欣賞下呢?
當日呢個post 就係想大家可以漠視一下版規而存在嘛~

而且,大家有無留意一樣?
當我地傾緊時侯米米係無咁做咖~
佢就算唔出聲都會乖乖地睇我地傾乜~
當無人出聲甚至無人時候,佢就洗喇~
點解呢?

佢個身份係會員,無"提升帖子"功能。
無人回[真‧頑童俱樂部],其他post 有人回,個帖會點?

大家咁聰明,呢一刻都開始估到啦?

無錯,佢想推返高個post,佢唔想[真‧頑童俱樂部]沉底。
佢要比人知呢個post 係寶,佢仲表達緊佢等緊我地返。
應該話,佢比好多人,更珍惜更重視呢度。
純粹一廂情願推測?EF 咁多post,做cdr 睇post,覆其他post 都有排玩啦,磨度洗版為乜呢?

所以,我從來唔會認為米米佢過火,因為佢所表達,我只有感動。
一份感激感動。
就算只係自圓其說,我都係咁諗~

一個頑童,玩得癲傾得傻之餘,都仲有一份熱誠、一份堅持,擁有呢份赤子之心,稱之為"真‧頑童",絕對當之無愧~

米米,好多謝您~ 
Originally posted by 小小康 at 2007-11-4 01:27 AM:

呢個都掂
.                                        咁似一個人o既 ~

[ Last edited by sfxc0000 on 2007-11-4 at 02:40 AM ]
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部]之延續篇2007-2008 ~ 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 ~

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。