<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
有無好D呀
Originally posted by Asurada129 at 2005-6-30 00:42:
  U" u- r6 [" _" i) l
0 v5 _3 F$ u! B3 D' K7 U7 m) M/ j差d見唔到你~~
  k. K6 o% J3 A2 K6 S9 }6 P+ g
算啦…你都無心嘅…好衰架!
Originally posted by Asurada129 at 2005-6-30 12:39 AM:
  Q. j% G. @# c1 p  z* y7 T: C, j3 b) I9 L" Q
再試~~
2 P2 f# c& r) y* Q4 T- ?( ?( D
click圖....都清楚....
Originally posted by vivienna at 2005-6-30 12:40 AM:1 n4 S# @, \4 _3 D

! {' J/ q3 ~5 H+ f3 w+ q4 z  T玩photoshop
' }8 u. t' F! `/ C6 C
2 G3 B) Y; z9 @* Y* \. v玩到好悶.
Originally posted by william303 at 2005-6-30 12:44 AM:
) v$ s  c) m8 j: j有無好D呀
% B' l$ ^. P2 V. O9 q
點解你個logo set 大左~~~~你呢張大過我logo個張~~~
Originally posted by vivienna at 2005-6-30 12:42 AM:$ G0 L" ~. s3 Y: H0 V
再努力
5 D- P( x" ]7 k( P! O/ {0 s/ `
唔該哂呀!vivi
Originally posted by jublio at 2005-6-30 12:44 AM:. |9 m/ V# U" Y, w9 e

: F; L3 R- O  |: z+ U算啦…你都無心嘅…好衰架!
1 ^# @( q) I* M% e# n5 P1 Q; \
個個玩頭象﹐搞到我都認唔出
Originally posted by jublio at 2005-6-30 12:44 AM:
6 I0 d% l% [' V$ g8 x/ ~; Y! U1 Y! |; ]8 D
算啦…你都無心嘅…好衰架!
- R& h: Z3 w  r: n6 C/ D& a- m無心就唔會見到你~~~
Originally posted by truelove at 2005-6-30 12:46 AM:
' B4 `. w0 U) h) a& @6 O* E0 M, c  G; ?
+ Z. Z$ R2 l$ T) `' W# ~, f
玩到好悶.
, R) q  P, n6 V( W7 k8 s/ U
你開個話題出黎﹐快D快D。。。我都好悶
Originally posted by vivienna at 2005-6-30 00:46:
1 `" V& l5 ]+ D' p. k& j: a1 ~2 d+ m" u7 S6 F
個個玩頭象﹐搞到我都認唔出
0 A5 c- n3 o) e9 T+ `你隻眼咁大,都睇唔出我地邊個打邊個??
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。