<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
癡嫁
有D卡通片,秦博士feel
自由神 發表於 2010-1-30 02:17 AM
用火都唔啱既話
咁用最原始既方法, 用d 硝酸鹽 塗落腫咗果度消炎喇
用火都唔啱既話
咁用最原始既方法, 用d 硝酸鹽 塗落腫咗果度消炎喇
clkgtr 發表於 2010-1-30 02:22 AM
殺左我好過啦你
嘩~原來Ruby姐對住屋都好有要求嫁喎
人地話住既屋同老婆一樣嫁,要慢慢選擇,一定要岩曬fit曬先好入呀

咩呀!之前果D都係雙封嫁~之後都係 ...
自由神 發表於 2010-1-30 02:15
佢嘅要係......................."乜都方便!"
地方佢就真係無乜所謂, 至緊要有shopping mall, 有地方買嘢食嘢, 咁呢樣就無難度.
弊就弊在佢要睇吓d 舖頭係唔係佢鍾意行嗰d! 呢樣至大鑊!
點可能所有佢鍾意嘅舖頭聚埋一齊喎大佬.........尤其係街邊嘅小食檔! 玩咩!

之前我都未有老婆, 傷風就有~
下?之前宣傳得好"行"嫁喎
做咩事會cancel嫁
自由神 發表於 2010-1-30 02:18 AM
我都想知呀
比番個 Top Gear Live 我呀

各位 Top Gear Live 迷請注意:
Top Gear Live 汽車特技大匯演世界巡迴 2010 將不會設香港站
我們期待於不久的將來再與觀眾見面!

http://www.topgearlive.com.hk/hongkong/hongkong2009/
佢嘅要係......................."乜都方便!"
地方佢就真係無乜所謂, 至緊要有shopping mall, 有地方買嘢食嘢, 咁呢樣就無難度.
...
BOYDWAN 發表於 2010-1-30 02:24 AM
咁高要求?你要買幾間先掂喎
十八區每度買一間囉

傷風咁大吉利是,三封啦,利利是是呀!
我要快D好番呀!2月6有一場嫁
踢唔到就對唔住隊友啦
自由神 發表於 2010-1-30 02:16
我睇足球小將呀大空翼好快好番咖! 你去搵醫佢嗰d 醫生啦~
...
BOYDWAN 發表於 2010-1-30 02:24 AM
你嚮elements 開番間魚蛋檔咪得囉

評分次數

• BOYDWAN

我都想知呀
比番個 Top Gear Live 我呀

各位 Top Gear Live 迷請注意:
Top Gear Live 汽車特技大匯演世界巡迴 2010 將不會設香港站
我們期待於不久的將來再與觀眾見面!

http://www.topgearlive.c ...
clkgtr 發表於 2010-1-30 02:24 AM
無岩既場地?
我睇足球小將呀大空翼好快好番咖! 你去搵醫佢嗰d 醫生啦~
BOYDWAN 發表於 2010-1-30 02:26 AM
大空翼斷腳都照踢嫁
我邊有咁把炮
唔 L 知呀
本身schedule 咗嚮 Asia Expo 嫁
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。