<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【奧脫福茶餐廳】--- 再見C朗,野獸出走...
返回列表 回復 發帖
知知雲佬最勁幾多場連續有波入??

摩連奴:英超難尋敵手

昨晚的比賽後,摩連奴對球隊表現不太滿意,但賽後仍豪語一番暗示英超中難尋真正敵手。

摩連奴:『我們開季以來狀態一般,但仍能輕取對手。人們可能認為車路士水準下滑,但其實未盡全力之下仍能五仗全勝才是我們實力之處。』

『曼聯想學習我們的四三三,但請不要把他們和己隊相比,否則他們會感到十分難受。』

摩連奴續道:『利物浦三場只入一球,我替AC米蘭十分不值,十多分鐘給他們攻入三球。阿仙奴於韋拉離隊後已今非昔比,近兩屆冠軍只曾吃一場敗仗,今天已是他們第二場敗仗,還要談什麼?』

=====================================================

摩連奴:我既"黑"人憎程度英超難尋敵手
Originally posted by 瑞比 at 2005-9-13 06:38 PM:
知知雲佬最勁幾多場連續有波入??
冇記錯應該係8場(01年)
Originally posted by kakeidevil at 2005-9-13 07:08 PM:

冇記錯應該係8場(01年)
咁少-.-
我以為有十幾場
Originally posted by kakeidevil at 2005-9-13 07:00 PM:
昨晚的比賽後,摩連奴對球隊表現不...
算la,呢篇野可信程度好低-.-""""""""
Originally posted by 瑞比 at 2005-9-13 07:17 PM:

算la,呢篇野可信程度好低-.-""""""""
我有個建議,呢度我揾雲都冇曼聯既歷史咁,
如果我post曼聯D歷史出黎你可唔可以放o係第一頁呀??
Originally posted by kakeidevil at 2005-9-13 07:19 PM:

我有個建議,呢度我揾雲都冇曼聯既歷史咁,
如果我post曼聯D歷史出黎你可唔可以放o係第一頁呀??
同我講無用
同版主講la.............
Originally posted by 瑞比 at 2005-9-13 07:21 PM:

同我講無用
同版主講la.............
where??
Originally posted by kakeidevil at 2005-9-13 07:27 PM:

where??
岩岩係共進區post左d喇
你去睇下
要post既話真係好多
你不如post條link^^
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【奧脫福茶餐廳】--- 再見C朗,野獸出走...

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。