<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-19 04:50 PM:& ]- P8 E3 k; P
5 M# o, F8 {; }5 J8 g4 O
你都收收埋埋左好耐喎,睇你唔出添
: g( N9 g" s1 W* a6 K可惜小妹只睇上你&芬~~
Originally posted by 月月鳥 at 2005-8-19 16:51:
( T+ e) m( _+ c2 K
+ K* M) p2 V5 O$ a5 {" T0 Y, \.......=.=
( @2 C' j) c* B' ~0 q
估唔到連你都唔知~.~
Originally posted by Asurada129 at 2005-8-19 04:52 PM:
- }6 q6 o5 c1 V! A5 {
* j+ _& i* B7 S" i% R6 w可惜小妹只睇上你&芬~~
# f5 w$ F0 M) ?9 r0 y1 B4 H' a
x2
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-19 04:53 PM:
) ]9 U1 O' x5 C) u5 Q  ]( l  O; |. T2 |/ |( N  l! {5 h/ q6 t
估唔到連你都唔知~.~
6 o: {7 P' V- H5 l3 ?  J, M0 l開估la
Originally posted by Asurada129 at 2005-8-19 16:52:
5 S) Z* k( v  R! ]' T2 z+ z! {, ]2 b& v5 p
係就好lor~~~~
( b+ b( v& K4 y- `* i: E
你好想咩?
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-19 04:53 PM:, ]* L( C$ Y/ k8 q& j

0 e# \. Y; [8 d$ K1 a5 `估唔到連你都唔知~.~
3 f+ R/ M, u; I% @# b/ @5 w
我唔知好出奇咩,我咁純真
Originally posted by Asurada129 at 2005-8-19 16:52:
; p* J- ^+ P4 k. T$ s! n# C5 j( F6 j) e( N
可惜小妹只睇上你&芬~~
" D0 U  M4 a7 B6 R9 c4 p
有d咁既事咩@@"
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-19 04:54 PM:
1 n, q# y. @6 N3 {* K+ I- L$ S) D# A( S* x5 Y
有d咁既事咩@@"
" h/ L$ L$ ~% T' c2 j
有呀呀呀呀
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-19 04:53 PM:
, ]0 r: S( ^% B; ]1 \6 [* M& Z6 p* q5 ]# y
你好想咩?
7 u" J( m8 ?4 u& Y我唔想
Originally posted by 月月鳥 at 2005-8-19 04:54 PM:
0 _' E3 Z7 a" L7 A& z" _" O8 N" b9 ]3 Q; S$ [% x5 w
我唔知好出奇咩,我咁純真
' }7 W1 I: p( }4 q, g2 c5 y7 n+ K8 \1 C
純真.........=.=6 f3 q) ]) M/ P
E兩個字都岩你?
【icon小偷™】
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。