<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖

d228216 發表於 2010-3-6 00:32
即係有8gb..........咁就梗係有幾大買幾大啦~
嗯.........都叫ok, 不過就死雞撐飯蓋咗d.........
我就係想引你咁答喇, 睇喇喎:

既然係有得溫有得考咁巴L 閉, 仲呻嚟把L 咩? 比心機溫啦呀巴L 閉~~~ ...
BOYDWAN 發表於 2010-3-6 12:37 AM
好很精彩喎!用黎做MSN副名先
溫啦溫啦!哥呀哥,你幾時會番黎嫁?咪又消失成個月先得嫁!
吓!!!???? 原來太上皇您話玩手指..........真係玩手指呀????
買!!!! 一定買!!!! 最大幾多呀?
BOYDWAN 發表於 2010-3-6 12:13 AM
越大變身時間越慢
要變身CD boot機反而最鍾意用最細的2GB

要看用途呢

本帖隱藏的內容需要積分高於 10000 才可瀏覽
多謝支持娛樂滿紛
嘩!輸左俾阿根廷啦
係三月,唔係三個月bo
自由神 發表於 2010-3-6 00:33
哦~
咁就嗱嗱聲衝埋佢啦, 差嗰小小時間之嘛~
哦~
咁就嗱嗱聲衝埋佢啦, 差嗰小小時間之嘛~
BOYDWAN 發表於 2010-3-6 12:41 AM
家下先三月五
不過唔打緊。多多都搞得掂
家下先三月五
不過唔打緊。多多都搞得掂
自由神 發表於 2010-3-6 12:43 AM
die hard
唔驚四月有復活節可以復活呀
未驚過啦!少少野難得到我Manson?
肥媽可能參選議員
年獸是一種傳說生物。相传在远古时代,有一种头如狮子身如壮牛的凶恶怪兽叫“年”,一年四季都在深海裡,但逢新旧岁之交,便出来糟蹋莊稼,伤害人畜,百姓叫苦连天。有一次它又跑到村庄裡为非作歹,被一家门口晾的大紅衣服吓跑了。到了另一处,又被灯光吓得抱头鼠窜。于是人们掌握了“年”怕声音、怕红色、怕火光的弱点。每至年末岁首,人们就在家门口贴紅聯、放鞭炮、挂红灯,院子里烧柴禾、拢旺火,用菜刀剁菜肉,发出声音,把“年”吓得逃回海裡,不再危害人們。人們得以安全。

据说被鸿钧老祖收服,成为其坐骑。
d228216 發表於 2010-3-6 00:35
年獸是一種傳說生物。相传在2009年,有一种头如狮子身如壮牛的凶恶怪兽叫“ruby”,一年四季都在日本同新加坡,但逢新旧岁之交,便出来糟蹋莊稼,伤害人畜,百姓叫苦连天。有一次它又跑到村庄裡为非作歹,被boydwan门口晾的大紅底褲吓跑了。到了另一处,又被boydwan 串得得抱头鼠窜。于是人们掌握了“ruby”怕boydwan的弱点。每至年末岁首,人们就在家门口贴boydwan、挂红底褲,廁所煲煙,吱ruby 豬腩肉,发出声音,把“ruby”吓得逃回被竇裡,不再危害人們。人們得以安全。

据说被boydwan老祖收服,成为其坐骑。

我比人一路笑一路打緊...............
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。