<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部]之延續篇02 (保存愛藏版)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by BOYDWAN at 2007-4-20 11:39 AM:

呀石爺,梗係你問雞爺啦,我都唔知邊度入手...........
你問雞爺同我問物一樣,唔通我問會多左一段咩?
好la
Originally posted by Beelzebub at 2007-4-20 01:37 AM:

學埋哂d 術語...........
但係我同學個男朋友個表哥開o個間hair salon 就係用呢舊o野擺o係個門口當風水﹐咁d 財源就會"有入冇出"喎......................................
Originally posted by 小小康 at 2007-4-20 01:51 AM:

回咗啦~!!!! 係妳唔feedback 咋
o係澳門囉

咁唔通過大海睇咩.............................  
Originally posted by trista_cheong at 2007-4-20 12:25 PM:

但係我同學個男朋友個表哥開o個...
便秘都有風水
琴晚睇 Hoilday, 娽份假期, 好正
Originally posted by BOYDWAN at 2007-4-20 03:44 AM:

真該煨,我乜都察覺唔到~~~
都唔知讚你地觸覺敏銳好定話自己7吓7吓好..............
...............................................

我都察覺唔到﹐原來我都係極度低等觸覺極級遲鈍........................  
Originally posted by d228216 at 2007-4-20 12:27 PM:

便秘都有風水
咁如果係d 錢便秘ge 話……… 又好似幾正喎…………
咦...........................   我想搵返將d 蘭花物體同女仔個妹妹比喻然之後接合埋一齊o個個site 呀

請問邊位頑爺仲記得o個個link 呀???? 我要做功課呀~~~
Originally posted by trista_cheong at 2007-4-20 12:30 PM:

咁如果係d 錢便秘ge 話……… 又好似幾正喎…………
臭錢
爸爸不在
出街
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部]之延續篇02 (保存愛藏版)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。