<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
如果~我話如果
**** 本內容被作者隱藏 ****咁你會點回應?
自由神 發表於 2010-3-8 00:44
我嘅回應就係:
呢d 就係成功者同失敗者兩者之間抱負同價值觀嘅分別, 如果人云亦云就叫主流, 咁我只會係羊群入面嘅一隻羊; 但我唔會比我自己咁做, 因為我好清楚今日所付出嘅, 就係將來為自己同身邊嘅人帶來幸福嘅力量.

評分次數

我個副仆街都要日日死守嫁
自由神 發表於 2010-3-8 00:45
為保呢個銜頭, 真係小d 功夫都唔得~
字係好緊要嘅~
唯有努力追趕上一代啦
我嘅回應就係:
呢d 就係成功者同失敗者兩者之間抱負同價值觀嘅分別, 如果人云亦云就叫主流, 咁我只會係羊群入面嘅一隻羊; 但我唔會比我自己咁做, 因為我好清楚今日所付出嘅, 就係將來為自己同身邊嘅人帶來幸 ...
BOYDWAN 發表於 2010-3-8 12:55 AM
萬一佢其實好唔中意你諗野要咁遠
佢又唔支持你去奮鬥

呢個女人係咪...無可奈何...要放棄?
BOYDWAN 發表於 2010-3-8 12:57 AM
都不知幾自豪!我係副仆街
BOYDWAN 發表於 2010-3-8 12:57 AM
咩功夫先
正字係好緊要嘅~
BOYDWAN 發表於 2010-3-8 00:58
long time no chat, 身體好嗎?
真係雞雞?!?!
認住佢先
Jacky健 發表於 2010-3-7 11:11 PM
臭雞跌左電話比人執左
而家去左潛水
我仲笑佢d 腳毛就嚟長過彿彿, 佢一路望住對腳一路講: 我邊度有喎????

..........我笑到收唔到聲嘅同時, 佢打都我癡埋牆咁滯~
又打喇!!!!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。