<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部]之延續篇2007-2008 ~ 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 ~
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 155220 at 2007-11-5 07:52 PM:
胡太后由高高在上,可以玩盡天下美男的地位,搖身一變,成為妓女,咁具戲劇性都無興趣?

宋太祖篡位前,持劍入宮,逼後周太后及其子遜位,太后以身相許,拖延時間

蜀國就......派特務到東海,挾公主到吳地,泛舟於太湖上。
如果被人玩,就蜀國公主色誘鍾會,使其與姜維合作。
1,我唔熟呀 ... 不過可唸下
2,e個情節 , 梗係孝莊vs多爾袞正d拉
3,... 點解你咁國家主義架
Originally posted by SCM at 2007-11-5 08:38 PM:
BACK...
Originally posted by 自由神 at 2007-11-5 09:02 PM:

多謝你咁多日既關心
Originally posted by SCM at 2007-11-5 09:04 PM:

多謝你咁多日既關心
咁講野姐係唔當我係兄弟姐

最重要係你撐得住咋
Originally posted by 自由神 at 2007-11-5 09:10 PM:

咁講野姐係唔當我係兄弟姐

最重要係你撐得住咋
不過結果都係要分居
Originally posted by SCM at 2007-11-5 09:16 PM:

不過結果都係要分居
世事難料, 做人要有希望, 夢想可成真
Originally posted by SCM at 2007-11-5 09:16 PM:

不過結果都係要分居
世事總不能盡如人意............
盡左力就對得住天地良心啦!
Originally posted by d228216 at 2007-11-5 09:17 PM:

世事難料, 做人要有希望, 夢想可成真
D老二
Originally posted by 2210777 at 2007-11-5 14:08:
留呢度簽個名先, 但要試吓系呢度典樣吹水先
有客到
Originally posted by SCM at 2007-11-5 21:16:
不過結果都係要分居
冰封三尺,非一日之寒~~!!!!
唯有睇開啲啦
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部]之延續篇2007-2008 ~ 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 ~

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。