<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部2006](保存愛藏版)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by AWU at 2006-7-14 13:32:

又走......
出海避個妹呀.................
(佢喺IFC,可能會揾到上我office...........閃lu~ )
Originally posted by BOYDWAN at 2006-7-14 01:30 PM:

正死佬,我走你先嚟...........
我一世都冇type敢多chinese
你都唔比面
要走
7    6      5    4     3    2    1
Originally posted by BOYDWAN at 2006-7-14 01:36 PM:

(佢喺IFC,可能會揾到上我office...........閃lu~ )
拒絕,你避得邊?
Originally posted by BOYDWAN at 2006-7-14 01:30 PM:

都錯
我諗都唔會喇~
天怡一睇到[頑童俱樂部]
知佢老豆Post 左佢敢多 乜照物照
第一件事就係佢親自再post佢自己d 近照比我地睇~
其實Borre有上黎架
北極熊經常抱住佢上黎架,北極熊一路上,佢一路望住,有時仲手舞足蹈
Originally posted by BOYDWAN at 2006-7-14 01:36 PM:

你可以留低你公司個 Email Password
等我可以幫你Check Email

[ Last edited by Triangel on 2006-7-14 at 01:54 PM ]
7    6      5    4     3    2    1
Originally posted by no.21 at 2006-7-14 01:42 PM:

其實Borre有上黎架
北極熊經常抱住佢上黎架,北極熊一路上,佢一路望住,有時仲手舞足蹈
好 幸福 呵。。。
影張相 Post 上黎 "晒"下d 幸福 得唔得
Originally posted by Triangel at 2006-7-14 01:46 PM:

好 幸福 呵。。。
影張相 Post 上黎 "晒"下d 幸福 得唔得
問佢攞
Originally posted by Triangel at 2006-7-14 01:20 PM:

天怡好似係姓 Kong 波

呢度成日都 Kong天怡
前兩星期冇 Kong天怡
呢度 幾乎 .....
我講個秘密你地聽 ...
天怡 其實係姓boy架~~
183cm、70kg
膚色偏黑、戴眼鏡
熱愛朝鮮及台灣文化
Originally posted by 甘國武 at 2006-7-14 02:17 PM:

我講個秘密你地聽 ...
天怡 其實係姓boy架~~
何解???
Originally posted by Triangel at 2006-7-14 02:23 PM:

何解???
以你70yro的人生閱歷,仲會唔明?
183cm、70kg
膚色偏黑、戴眼鏡
熱愛朝鮮及台灣文化
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部2006](保存愛藏版)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。