<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
嘩......依家d 玩具都幾乸利~
BOYDWAN 發表於 2010-3-13 12:53 AM
夠我買幾set hifi
加油努力~今晚唔陪你地玩Lu~
我聽日有2科

老二、炮炮、哥哥
晚安~聽日見~
自由神 發表於 2010-3-13 00:23
俾心機答題呀.............咪掛住及女
好! 講吓今日行程先~ (有時侯我都覺得[頑童俱樂部]幾似我個blog~ )
今日同ruby 姐去咗朋友間玩具店, 而今日呀ruby 姐嘅活動係-----------扭蛋
計落我都好多年無掂過扭蛋機呢樣嘢, 對上嗰次都有成廿年喇~: ...
BOYDWAN 發表於 2010-3-13 12:52 AM
http://www.macrosshare.com/search/label/Movies

macross你都啱???
依個係  Macross 大全, 有齊所有TV, Video, Movie, Book, Comic, soundtrack, game...所有所有所有
夠我買幾set hifi
d228216 發表於 2010-3-13 01:01
真係誇呀, 我咁多個老朋友入面, 呢個都算達到理想咖喇~
你諗吓, 我地細路仔嘅時侯, 有邊個唔想玩玩具玩到發達? 佢就真係得呀, 好嘢~
d 價錢咁"奇趣", 加加埋埋都幾勁咖; 所以有時諗吓如果將唔買玩具嘅錢去買車玩係唔係好d 呢?
俾心機答題呀.............咪掛住及女
belibala 發表於 2010-3-13 01:02
叫佢黑布幪頭入閘物得咯~
BOYDWAN 發表於 2010-3-13 00:53
係咪去咗奇x天地?
http://www.macrosshare.com/search/label/Movies

macross你都啱???
依個係  Macross 大全, 有齊所有TV, Video, Movie, Book, Comic, soundtrack, game...所有所有所有
d228216 發表於 2010-3-13 01:05
我fans 嚟咖~
當年日本公映"可有記起愛", 我專登飛過去睇咖~
係咪去咗奇x天地?
belibala 發表於 2010-3-13 01:07
beli 真係好鬼醒嘅啫~
好! 講吓今日行程先~ (有時侯我都覺得[頑童俱樂部]幾似我個blog~ )
今日同ruby 姐去咗朋友間玩具店, 而今日呀ruby 姐嘅活動係-----------扭蛋
計落我都好多年無掂過扭蛋機呢樣嘢, 對上嗰次都有成廿年喇~: ...
BOYDWAN 發表於 2010-3-13 00:52
好在今日冇搭船..........唔係9x9 見到對打k輛嘅男女.....................
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。