<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 鬥智鬥力小遊戲
返回列表 回復 發帖

秘魯食咗屎
Originally posted by 艾力克 at 27-6-2007 10:08:

乜鬼野烏力克呀
今次到我中波膽喇
艾夫斯堡 對 布洛馬波卡納 3:0 10.00 @50
新名, 因為你話我唔贏我即輸 $550
烏力克~~

中波膽唔只你一個....有個人中左12倍波膽添~~

星期二 2  馬模 對 卡爾馬 波膽 1:2              @12.00
每注:$50

嗰個人仲要分析晒都冇人理~~~
邊個瞓身 $1000 就榜首咖喇~~~

[ Last edited by Edgar Davids on 2007-6-27 at 10:20 AM ]
你有分析過咩
我都估到卡爾馬坐和望嬴啦, 係feu話馬毛之嘛

6x20, 踢左4場輸2場, 祝你好運
衰佬~
你#1169玩改飛呀
[ Last edited by Edgar Davids on 2007-6-27 at 10:10 AM ]

我記得你買和主,2:0定2:1, 同埋冇咁多錢
冇可能而家係3:1
就算係都冇可能開左咁耐仲改post
Originally posted by 艾力克 at 27-6-2007 10:21:
你有分析過咩
我都估到卡爾馬坐和望嬴啦, 係feu話馬毛之嘛

6x20, 踢左4場輸2場, 祝你好運
你問我既時候已經即刻答左你~~~

馬模連續5場主場只入1球
卡爾馬連續3場作客入2球
1:2波膽 12倍

6x20 我未驚過~~
之後兩場係阿根廷同巴西贏波~~~
你唔係呢兩隊實力下化朋友??
Originally posted by 艾力克 at 27-6-2007 10:24:
衰佬~
你#1169玩改飛呀 :angr...
馬會話可以接受半場投注咖 = =v
唔得我改返 original version

我有 make copy ~~~
Originally posted by Edgar Davids at 2007-6-27 10:27 AM:

馬會話可以接受半場投注咖 = =v
唔得我改返 original version

我有 make copy ~~~
半場投注就已經係新飛, 麻煩你改番(出新post or 分開寫), 多謝合作
而且你2:1(無記錯)都叫緊糊啦
委內瑞拉 對 玻利維亞 2:1 (1.4)
巴西 對 墨西哥 主 1.57
2x1 @500
Originally posted by 艾力克 at 27-6-2007 10:30:

半場投注就已經係新飛, 麻煩你改番(出新post or 分開寫), 多謝合作
而且你2:1(無記錯)都叫緊糊啦
哦, 知道艾兄... Sorry........
我知 2:1 叫緊糊...不過我轉係撐自由神....佢讓一球......

真係唔好意思 ~~~
Originally posted by Edgar Davids at 2007-6-27 10:34 AM:

哦, 知道艾兄... Sorry........
我知 2:1 叫緊糊...不過我轉係撐自由神....佢讓一球......

真係唔好意思 ~~~
我叫kakei扣你分
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 鬥智鬥力小遊戲

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。