<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部]之延續篇2007-2008 ~ 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 ~
返回列表 回復 發帖
Originally posted by Triangel at 2007-11-6 01:55 AM:

條 T-Back 係 Make In US 至好呀
Made in jp 唔好咩 ?
Originally posted by 左輪仔 at 2007-11-6 01:48:

傻啦,而家仲有幾多人識我呢,
我呢D飲者只係留個名咋
有我地係度一日,老總同你地個朵都一定永遠都咁行!
理由得一個:無你地邊有我地?
Originally posted by BOYDWAN at 2007-11-6 01:53:
後生仔有邊個唔貪玩吖,一個男人咁有責任心,佢的確係好仔!
好難得咖~
我正一衰仔,所以諗都唔敢諗......

佢個死仔樑如果有d 咁好野唔益街坊,追斬佢九條街都似~

嘩~ 老總去環遊世界呀?
死咯~ 去埋南極..........食雪咩? 個度又無女,點頂呀?
唉~我地同阿雀都差好遠

佢唔益我地,我地將佢切柒煲粥黎喂狗

佢隨身都帶定幾十隻AV巳備不時之需
Originally posted by Triangel at 2007-11-6 01:48:

小人久聞左大佬威名,
     人氣不下於BoyBoy & 樂樂
相比樂樂同左呀哥,我爭好遠咖.........
Originally posted by ckyckk at 2007-11-6 01:55 AM:

人工受孕係要耐d架喇
00兄, 呀唔係, 係雞兄至啱..............你好
Originally posted by BOYDWAN at 2007-11-6 01:54 AM:

我淨係成日見你fing fing 下咋..........
做乜偷窺人喎 ~

BOYBOY 好衰架 ~
Originally posted by ckyckk at 2007-11-6 01:49:

大大大佬,你好
識野~
Originally posted by ckyckk at 2007-11-6 01:54:
總之你地都係三甲穩膽冇走雞架喇
EF 三皇
咁...拖埋你做腳囉
Originally posted by ckyckk at 2007-11-6 01:56 AM:

Made in jp 唔好咩 ?
知你唔 Like 大陸貨啦
7    6      5    4     3    2    1
Originally posted by belibala at 2007-11-6 01:55:

左兄你好
bala兄好
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部]之延續篇2007-2008 ~ 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 ~

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。